Επίσημη έδρα για την Patras Stratego Team - ΦΩΤΟ

Κυριακή, Νοέμβριος 8, 2020 - 5:02μμ

Χώρο επίσημων γραφείων και συναντήσεων απέκτησε η Patras Stratego Team. Σε αίθουσα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου θα μπορεί πλέον να δραστηριοποιείται και να οργανώνεται ο σύλλογος.

Έπειτα από γενική διαμόρφωση του χώρου, θα μπορούν να πραγματοποιούνται συναντήσεις και συνελεύσεις του συλλόγου, να γίνονται σεμινάρια και προπονήσεις στους αθλητές κάθε ηλικίας, να ενημερώνονται όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με το Stratego, αλλά και να διοργανώνονται ενδοσυλλογικά τουρνουά.

Οι άριστες υποδομές σε αγωνιστικά υλικά επιτρέπουν όλα τα ανωτέρω, καθώς και με την χρήση Η/Υ με πρόσβαση στο διαδίκτυο που παρέχουν οι υπηρεσίες του Σταδίου καλύπτουν τις ανάγκες προβολών σπουδαίων αγώνων Stratego μέσω προτζέκτορα.

Ένας επισκέπτης μπορεί εκτός της εκμάθησης του Stratego, να ανακαλύψει κι άλλες εκδόσεις του αγαπημένου αθλήματος νόησης, όπως και όλες τις παλαιότερες δράσεις της ομάδας σε ένα πλούσιο slide show.

Η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της αίθουσας θα γίνει από τα μέλη του συλλόγου με την τελευταία αισθητική παρέμβαση, την τοποθέτηση επιτοίχιων εικόνων των 12 ρετρό πιονιών στο Stratego.

Ο Δήμος Πατρέων και η Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου με την αδιάκοπη στήριξη των συλλογικών δράσεων και του ερασιτεχνικού αθλητισμού ήταν ο κύριος παράγοντας για αυτή τη νέα δυνατότητα της ομάδας. Η Patras Stratego Team ευχαριστεί θερμά για την συμβολή τους τον Δήμο Πατρέων και την Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Υποστήριξη: SilkTech