Κατάπτωση της εγγυητικής της Παναχαϊκής - «Ουδεμία ανησυχία» λέει η ΠΑΕ

Τετάρτη, Νοέμβριος 4, 2020 - 8:11μμ

Η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κατόπιν σχετικής αίτησης της εταιρείας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.». Οι «κοκκινόμαυροι» απάντησαν με ανακοίνωσή τους ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί άμεσα.

Ο Απόλλων Λάρισας, ο Κισσαμικός (Χανιά) και ο νεοφώτιστος Ιωνικός είναι οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν το απαραίτητο πιστοποιητικό και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, το οποίο για την ώρα είναι άγνωστο πότε θα αρχίσει.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σχετικά με την κατάπτωση της εγγυητικής ενημερώνουμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι υπάρχει προθεσμία τριών ημερών για την τακτοποίηση της εν λόγω εκκρεμότητας.

Ουδεμία ανησυχία υφίσταται περί του συγκεκριμένου γεγονότος διότι η νομική κάλυψη της ΠΑΕ μέσω του δικηγόρου μας είναι σε πλήρη επαγρύπνηση. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο «Αστήρ» και προσωπικά τον κο Μεντζελόπουλο για την υπερβάλλουσα προσπάθεια που κατέβαλε επιλέγοντας τη σημερινή ημερομηνία για την μη έκδοση αδείας χορηγήσεως πιστοποιητικού από την Ε.Ε.Α. όταν μάλιστα γνωρίζει ότι η οφειλή αυτή αφορά παρελθούσα διοίκηση της ΠΑΕ (Σ.Σ. επί Συμμαχίας).

Η συγκεκριμένη ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτή η αρνητική εικόνα κατά της ομάδας μας και της πόλης μας. Ενημερώνουμε όλο το φίλαθλο κόσμο ότι εμείς σαν διοίκηση θα είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ

1. Αίτηση του αθλητή Μιχαήλ Τσαϊρέλη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Α.Ο. ΑΓ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ "Ο ΦΑΡΟΣ".
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ
2. Αίτηση της εταιρείας "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε." περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891.
α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα αναβολής
β) ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ
3. Αίτηση της εταιρείας "FOOTBALL PROMOTIONS (SCOTLAND) LTD" (Φούτμπολ Προμότιονς Σκότλαντ ΛΤΔ) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ
4. Αίτηση των αθλητών Παναγιώτη Μακρύλλου, Yesil Samed (Γεσίλ Σαμέντ) και της εταιρείας "ΠΡΟΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΕ" περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ
5. Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρου Κούνουπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ
6. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης

Υποστήριξη: SilkTech