Επιστροφή στη δράση (22:00) με... μισή ομάδα για τον Προμηθέα

Τετάρτη, Νοέμβριος 4, 2020 - 1:02μμ

Ο Προμηθέας Πατρών θα αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια (22:00, live στο sportin.gr) στην Ισπανία με σύνθεση ανάγκης που περιλαμβάνει έξι άνδρες και τέσσερις έφηβους, χωρίς να συμπληρώνει καν 12άδα.

Ο Προμηθέας υποχρεώθηκε από την Ευρωλίγκα-Eurocup να παίξει κατά της Γκραν Κανάρια (4/11) παρά τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που έχουν “χτυπήσει” την ομάδα της Πάτρας.

Οι διαθέσιμοι παίκτες όμως είναι ελάχιστοι κι έτσι ο Μάκης Γιατράς θα πρέπει να στηριχθεί σε έξι από το ανδρικό που είναι οι Μάντζαρης, Μίλερ, Λούντζης, Ραντίσεβιτς, Φαγιέ και Αγκμπελέσε, όπως επίσης και σε τέσσερις έφηβους.

Ο ένας, βεβαίως, είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας που ουσιαστικά θεωρείται μέλος της ανδρικής ομάδας από τα 15 του (τώρα 17), αλλά και ο Θανάσης Μπαζίνας, επίσης μέλος της εξαιρετικής εφηβικής ομάδας του Προμηθέα. Οι δύο που συμπληρώνουν το ρόστερ είναι ο Βασιλείου και ο Τανούλης.

Στόχος του Προμηθέα Πάτρας είναι να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από αυτό το ματς, κάτι που -εκ των πραγμάτων- φαντάζει πολύ δύσκολο ύστερα από τις πολλές απουσίες του.  Εκτός αποστολής έμειναν οι  Γιαννόπουλος, Αγραβάνης, Τζέιμς, Χριστοδούλου και Γκάρετ.

Ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 2-2 ως τώρα στο Eurocup, ενώ η Γκραν Κανάρια μετράει μία νίκη παραπάνω (3-1). Στην Πάτρα είχε επικρατήσει η ισπανική ομάδα με 86-75.

Υποστήριξη: SilkTech