Ο Απόλλων ξεκαθαρίζει ότι δεν εξέφρασε στήριξη στον Φασούλα

Σάββατο, Οκτώβριος 31, 2020 - 5:14μμ
Aθανασίου και Μαρλαφέκας στο πλευρό του Φασούλα

Το πρωί του Σαββάτου (31/10) ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα και τα είπε και φωτογραφήθηκε, τόσο με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Γιώργο Αθανασίου όσο και με τον αντιπρόεδρο Κώστα Μαρλεφέκα.

Όσοι τυχόν συνδύασαν την επίσκεψη αυτή με την προεκλογική εκστρατεία του Παναγιώτη Φασούλα, όσων το μυαλό πήγε στο γεγονός πως ένα μήνα πριν τις εκλογές της ΕΟΚ ο Απόλλων "συντάσσεται" με την "αράχνη" έπεσαν έξω!

Ο Απόλλων ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του πως η πρωινή "εκδήλωση" έγινε για να ενημερωθεί ο Φασούλας για το σχέδιο αναβάθμισης του γηπέδου του Απόλλωνα, κάτι που γνωρίζουμε από τον περασμένο Μάιο. Επίσης, δεύτερο αντικείμενο της πρωινής εκδήλωσης ήταν η σύμπραξη του Απόλλωνα με τον  Εσπερο, γεγονός γνωστό από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου.

Μισό χρόνο μετά,. αυτός ήταν ο λόγος της επίσκεψης Φασούλα...

Και για να σοβαρευτούμε. Την είδηση και το σχετικό ρεπορτάζ μετέδωσε το sportin.gr, προφανώς λοιπόν το ΥΓ της ανακοίνωσης του Απόλλωνα (απειλεί με μηνύσεις) αναφέρεται σε εμάς. Περιμένουμε λοιπόν τις νομικές ενέργειες του Απόλλωνα, ώστε να τα πούμε στη Δικαιοσύνη.

Υ.Γ.

Άραγε ο κ. Αθανασίου, που τηλεφώνησε στα γραφεία μας και μας απείλησε με μήνυση, είναι απολύτως σίγουρος ότι δεν έχει εκφραστεί στήριξη προς τον Φασούλα από πρόσωπα του Συλλόγου; Είναι επίσης σίγουρος ότι στην πρωινή συνάντηση δεν συζητήθηκε το θέμα των εκλογών στην ΕΟΚ;

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Παναγιώτη Φασούλα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας. Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Απόλλωνα, καθώς και ο Προέδρος του Έσπερου Α.Ο.Π.Α. κ. Μαρλαφέκας Κωσταντίνος τον ξενάγησαν και τον ενημέρωσαν σχετικά με το γήπεδο, την αναβάθμιση του και την νέα συνεργασία του νεοσύστατου Οργανισμού και έμεινε κατενθουσιασμένος. Μάλιστα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να παραβρεθεί στον απογευματινό αγώνα της ομάδας μας. Φυσικά, η φιλοξενία μας ήταν επιβεβλημένη, μιας και αποτελεί μέρος της Ιστορίας του Ελληνικού μπάσκετ και κακώς παραποιήθηκε από τοπικά ΜΜΕ ως στήριξη της υποψηφιότητας του στις επικείμενες εκλογές της Ε.Ο.Κ. Ο Σύλλογος μας είναι ανοικτός σε όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας και να συνθέσουμε απόψεις ώστε να βοηθήσουμε το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ να είναι πιο ευοίωνο.
Υ.Γ. Για τα ψευδή δημοσιεύματα επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο μας δικαίωμα.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech