Ραντεβού Λεουτσάκου - ΕΡΤ την Τετάρτη - «Ολική καταστροφή αν κλείσουμε»

Σάββατο, Οκτώβριος 31, 2020 - 9:02μμ

Νέο ραντεβού με την ΕΡΤ θα έχει την Τετάρτη (04/11) ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής έδωσε συνέντευξη στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο» της Κοζάνης και όταν ρωτήθηκε για τα ποσά που θα λάβουν οι ΠΑΕ από το στοίχημα μίλησε για 300 και 225 χιλιάδες αντίστοιχα.

Για τη μετάθεση έναρξης της Football League είπε:

«Έχουμε πει να ξεκινήσει η Super League 2 στις 7 του μηνός. Είχαμε βάλει ημερομηνία και για τη Football League. Περιμέναμε ότι η απόφαση για την προσφυγή της Νίκης Βόλου θα έβγαινε άμεσα. Πάει για την επόμενη εβδομάδα, οπότε δεν προλαβαίναμε να ξεκινήσουμε την επόμενη Κυριακή, γιατί πρέπει να στείλουμε την προκήρυξη, να οριστούν διαιτητές και λοιπά. Δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσουμε στις 14 Νοεμβρίου. Θα κάνουμε συμβούλιο και θα αποφασίσουμε».

Για την επιστολή σε Μητσοτάκη, Αυγενάκη:

«Περιμένουμε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Στείλαμε επιστολή στον πρωθυπουργό και τον υπουργό ότι οι ομάδες της Super League 2 και της Football League τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως στη Super League 1. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τις ομάδες, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Οι πρόεδροι πληρώνουν 3,5 μηνες τα πάντα και δεν έχουν έσοδα. Πώς θα αντέξουν; Αν ο πρωθυπουργός πάρει μία δύσκολη απόφαση και κλείσουμε, τι θα κάνουμε; Θα είναι ολική καταστροφή».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο:

«Την Τετάρτη θα έχουμε ραντεβού με την ΕΡΤ. Να δούμε πού μπορεί να φτάσει η ΕΡΤ, πού εμείς. Αν καταλήξουμε σε ένα ποσό, να ξεκινήσουμε και να τελειώνουμε. Πέρυσι κόπηκαν χρήματα λόγω πανδημίας. Πρέπει να βοηθηθούν οι ομάδες της περιφέρειας. Δεν υπάρχουν εισιτήρια, έσοδα, δίνουν λεφτά οι πρόεδροι για τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Για το ποσοστό από το στοίχημα:

«Ήταν ένα αίτημα που ζητούσα από την πρώτη στιγμή. Ο ΟΠΑΠ παλιά έδινε 6-7 εκατ. το χρόνο. Τώρα οι στοιχηματικές χρησιμοποιούσαν τις ομάδες χωρίς αυτές να έχουν κέρδος και τις λοιδορούσαν. Καμία δεν έχει κατηγορηθεί. Τα ποσά δεν έχουν κλειδώσει. Ακούστηκαν κάτι νούμερα και κάπου εκεί θα κινηθούν θεωρώ. Από μία κουβέντα που κάναμε σε τηλεοπτικό σταθμό, γιατί εμείς δεν είμαστε ενήμεροι, ακούστηκε για 225 χιλιάδες για τις ομάδες της Football League και 300 χιλιάδες για τη Super League 2».

Υποστήριξη: SilkTech