Νίκη με ανατροπή ο Τσιτσιπάς - Ιστορία έγραψε ο Τζόκοβιτς

Πέμπτη, Οκτώβριος 29, 2020 - 8:02μμ

Πολύ δύσκολη πρόκριση απέναντι στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με 6-7(3), 6-3, 6-4 στην πρεμιέρα στο Erste Bank της Βιέννης πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας πρωταθλητής όπως και στο Ντουμπάι χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να κάμψει την αντίσταση του Γερμανού.

Ο Τσιτσιπάς έχασε οριακά το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα πανηγύρισε την πρόκριση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που στο Ρολάν Γκαρός τον νίκησε με 3-0, ενώ αν επικρατήσει θα αντιμετωπίσει το νικητή του Έβανς-Ροντιόνοφ.

Ιστορική νίκη για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πήρε τη νίκη με 7-6 (11), 6-3 επί του Μπόρνα Τσόριτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά "Erste Bank" της Βιέννης. Αυτή ήταν μία ιστορική νίκη για τον Σέρβο τενίστα, καθώς χάρη σε αυτήν θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Νόλε ισοφάρισε το ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας, αλλά την ίδια ώρα ξεπέρασε τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ που έχουν βρεθεί επί 5 σεζόν στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τέλος της σεζόν.

Από το ματς Χούμπερτ Χουρκάτς-Λορένζο Σονέγκο θα προκύψει ο αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα προημιτελικά ενώ στα ημιτελικά... συναντιέται με τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Υποστήριξη: SilkTech