Europa League: Για το... σεφτέ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Πέμπτη, Οκτώβριος 29, 2020 - 12:02μμ

Στην Γρανάδα της Ισπανίας, βρέθηκε από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ, εν όψει του σημερινού παιχνιδιού με την ομώνυμη ομάδα. Σήμερα (29/10) στις 22:00 ώρα Ελλάδας, ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε επί ισπανικού εδάφους, στο γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής, Ινγκι Ινγκασον, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γρανάδα δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Παρασκευή (30/10), αφού προπονηθούν στην Ισπανία, θα ταξιδέψουν για το Άκτιο και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Αγρίνιο, για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Λέστερ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa league.  Πέραν βέβαια των ήδη γνωστών, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι Τσιγκρίνσκι, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Αλμπάνης και Σιμόες.

Ο Καρέρα δεν επέλεξε ούτε τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος προέρχεται από απουσία 10 μηνών και πιθανότατα θα κάνει την επανεμφάνισή του στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Έτσι στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα (29/10, 19:55) βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Υποστήριξη: SilkTech