Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας

Τετάρτη, Οκτώβριος 28, 2020 - 5:51μμ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ατρόμητος Πατρών από την ΑΕΜ στο Μεσολόγγι σε αγώνα για την α' φάση του 78ου Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Οι "πορτοκαλί" παίζοντας χωρίς Αναγνώστου, Βουτσινά πάλεψαν το παιχνίδι και δέχθηκαν τα δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (70'-76').
Διαιτητές της αναμέτρησης οι Αλαφογιάννης, Καούρας και Σοφός.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Τραγουλιάς, Κοντογιάννης, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Μπελεβώνης, Λίτσος (37΄λ.τ. Πέκεζ), Γεωργούσης (78΄Φραγκούλης), Πατίλας (80΄ Κατσάμπας), Γράβαλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: (Φίλιππος Σχοινάς) Χάχαλης, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Πανταζόπουλος, Μολφέτας, Πρίφτη, Γκότσης, Μπακόπουλος, Μικελάτος, Κωστής.

Σε κάθε περίπτωση η πατρινή ομάδα με αξιοπρέπεια, και χωρίς άλλα οφέλη, πήρε μέρος στη δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση της χώρας και μάλιστα για 8η φορά στην ιστορία του.

Το Κύπελλο Ελλάδας ξεκίνησε με τα παιχνίδια της α' φάσης, στα οποία σημειώθηκαν πολλά γκολ και εκπλήξεις. Η ποιότητα των ομάδων της Γ' Εθνικής υπερίσχυσε σε μεγάλο βαθμό.
Τα μεγάλα σκορ δεν έλειψαν, καθώς ο Αχέρων Καναλακίου επιβλήθηκε με το ευρύ 8-0 του ΑΟ Παξοί, ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε από το Ρέθυμνο και τον Τάλω Μελιδονίου. Ακόμα ξεχώρισε η νίκη της Αναγέννησης Άρτας επί του ΑΟ Ποταμιάς με 4-1, καθώς η... επιστροφή του Πανθρακικού, που επικράτησε 1-0 της Ανατολής Σερρών.
Τρία παιχνίδια οδηγήθηκαν στην παράταση και τα πέναλτι, με τους Κερατσίνι, Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Άγιο Νικόλαο να παίρνουν την πρόκριση στη... ρώσικη ρουλέτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΟ Παξοί- Αχέρων Καναλακίου 0-8
ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου-Παλληξουριακός 0-3
ΑΟ Μεσοτόπου-Αγ. Ιερόθεος 0-2
Πανθρακικός-Ανατολή Σερρών 1-0
ΑΕ Καρίτσας-Εθνικός Γιαννιτσών 2-0
Αναγέννηση Άρτας-ΑΟ Ποταμιάς 4-1
Μεγάλα Καλύβια-Ατρόμητος Παλαμά 1-2
ΑΕ Μεσολογγίου-Ατρόμητος Πατρών 2-0
Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου-Ήφαιστος Βρονταμά 0-1
Τάλως Μελιδονίου-Κυανούς Αστέρας Βάρης 0-8
Κερατσίνι-Άρης Αρχαγγέλου 5-4 πέν. (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)
Ηρακλής Ξυλοκάστρου-Κορωνίδα Κοιλάρας 4-3 πέν. (0-0 κ.α., παρ.)
ΑΟ Αγίου Νικολάου-Μινώταυρος Μουρνιών 5-4 πέν. (1-1 κ.α., παρ.)
Πανθηραϊκός-ΠΑΟ Κόκκινου 3-0 α.α.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech