Για το απόλυτο (17:00) με τον Οίακα ο Απόλλων

Σάββατο, Οκτώβριος 24, 2020 - 10:02πμ

Την τρίτη του αναμέτρηση στην 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών δίνει ο Απόλλων Πατρών που θέλει να διατηρήσει το απόλυτο. Οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται (17:00, live στο sportin.gr) τον Οίακα Ναυπλίου στην Περιβόλα.

Τον πρώτο και δυσκολότερο από τους τρεις αγώνες που έχουν να δώσουν οι «μελανόλευκοι» σε μία εβδομάδα, δίνουν σήμερα απέναντι σε μία ομάδα, από την οποία έχουν δεχθεί και τη μοναδική τους φετινή ήττα σε επίσημη αναμέτρηση.

Εκτός από τη ρεβάνς λοιπόν το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα ψάχνει και το τρία στα τρία, λίγο πριν… ξεχρεώσει με τα εξ’ αναβολής παιχνίδια του, παραμένοντας στις κορυφαίες θέσεις.

Αναβλήθηκαν άλλα δύο ματς στην Α2

Ακόμη δύο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ ανδρών, που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα Σάββατο (24/10), υποχρεώθηκε να αναβάλει η ΕΟΚ, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Όπως είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα ο ΓΣ Ελευθερούπολης, ανιχνεύθηκε θετικό δείγμα σε μέλος της ομάδας της Καβάλας, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ.

Κρούσματα κορωνοϊού υπήρξαν όμως και στον Φίλιππο Βέροιας, με συνέπεια να αναβληθεί και το δικό του παιχνίδι με το Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Και οι δύο αναμετρήσεις επαναπρογραμματίστηκαν για τις 11 Νοεμβρίου και ώρα 5 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο έχει αναβληθεί για τις 11/11 και το παιχνίδι Τρίτων-Κόροιβος Αμαλιάδας.

Το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Οίαξ Ναυπλίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής  θα καλυφθεί ζωντανά από το νεοσύστατο κανάλι της ομάδας μας " ApollonpatrasTv" σε περιγραφή του Γιώργου Παντελή, όπου θα μπορούν να το παρακολουθήσουν και αυτό άπαντες για τεχνικούς λόγους. Από το επόμενο ΟΜΩΣ εντός έδρας παιχνίδι, θα μπορούν να το δουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας της ομάδας, που θα τους δοθεί μοναδικός κωδικός εισόδου στο κανάλι των «μελανόλευκων».

Η διάθεσή των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από τα γραφεία του Συλλόγου. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας τα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας είναι ανοικτά από Δευτέρα –Σάββατο (10:00-14:00). Τηλ. 2610643712

Κράτησε κι εσύ θέση στην ομάδα μας!

«Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια της επιστροφής μας στην "ελίτ" του Ελληνικού μπάσκετ».

Υποστήριξη: SilkTech