Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στον Διαγόρα, αναβλήθηκε το παιχνίδι του

Σάββατο, Οκτώβριος 17, 2020 - 3:51μμ

Συνολικά τέσσερα τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στον Διαγόρα Βραχνεΐκων!

Στα δύο ήδη επιβεβαιωμένα, προστέθηκαν άλλα δύο (και αυτά ποδοσφαιριστών), όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του Διαγόρα, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την ΕΠΟ.
Μετά απ' αυτή την εξέλιξη και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Αίαντα Γαστούνης (ήταν προγραμματισμένο για Κυριακή 18/10, 4μ.μ. στα Βραχνέικα) αναβλήθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ και θα οριστεί εκ νέου.

H ANAKOIΝΩΣΗ

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, την τοπική κοινωνία, ότι μετά τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.
Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι τέσσερις προσβληθέντες ποδοσφαιριστές θα τεθούν σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες. Υπολείπονται 6 ακόμα δείγματα για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Επίσης εστάλη από τον ΕΟΔΥ βεβαίωση στην ΕΠΟ για την αναβολή του αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη θα ενημερώσουμε άμεσα με νέα ανακοίνωση».
Ο πρόεδρος Χρήστος Λούβαρης και το Δ.Σ. του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Υποστήριξη: SilkTech