Κατσανιώτης υπέρ Λιόλιου

Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020 - 4:51μμ

Με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, τάσσεται στο πλευρό του Λιόλιου για την διεκδίκηση της προεδρικής θέσης της ομοσπονδίας μπάσκετ.

Αναλυτικα:

"Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει η συζήτηση για τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν στις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας, προκειμένου αυτές να προχωρήσουν στην επόμενη ημέρα, με βάση πάντα και τις ελπιδοφόρες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από το νέο Αθλητικό Νομοσχέδιο.
Θεωρώ ότι το πρόσωπο του Βαγγέλη Λιόλιου είναι το πλέον ιδανικό και ενδεδειγμένο για την θέση του νέου προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η οποία χρειάζεται ένα καινούργιο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας, προκειμένου το ελληνικό μπάσκετ να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.
Το μοντέλο αυτό υπάρχει και ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο άνθρωπος και που το εκπόνησε και που το έφερε εις πέρας, τόσο στον Προμηθέα, όσο και στις επιχειρηματικές του ενασχολήσεις, με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά σε όλους.
Με την εργατικότητα του, το ήθος του, την κοινωνική του διαδρομή και προσφορά και φυσικά με την αγάπη του για το μπάσκετ, είναι ο ιδανικός ηγέτης για την αλλαγή σελίδας που έρχεται.
Νομίζω ότι είναι περιττή, πλέον, κάθε βραδύτητα ή περαιτέρω συζήτηση και ανάλυση, την στιγμή που έχουμε μπροστά μας ένα επιτυχημένο μοντέλο και τον εξίσου επιτυχημένο εμπνευστή του. Ένα επιτυχημένο μοντέλο, όχι μόνο για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, αλλά και για όλη την χώρα, σε όλα τα επίπεδα.
Συντάσσομαι, λοιπόν, κι εγώ με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου, έχοντας την αισιοδοξία, την πίστη και την πεποίθηση ταυτόχρονα, ότι από την στιγμή που θα αναλάβει την ηγεσία της ΕΟΚ θα λειτουργήσει ενωτικά, θα συσπειρώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του μπάσκετ και θα εγγυηθεί την ανάπτυξη του αθλήματος, ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις των καιρών μας.
Όλοι μαζί στεκόμαστε στο πλευρό του, για να οδηγήσουμε και πάλι το μπάσκετ εκεί που του αξίζει".

Υποστήριξη: SilkTech