Δικαίωση Απόλλωνα στην υπόθεση Άκερ

Πέμπτη, Οκτώβριος 15, 2020 - 11:59μμ

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Απόλλωνα στην υπόθεση Ακερ, ο οποίος έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα κατέβει πλήρης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ (ήδη έχουν αναβληθεί δύο αγώνες του).

Πλέον η ΕΟΚ θα εκδόσει κανονικά τα δελτία στους νεοαποκτηθέντες παίκτες, δηλαδή στους Αγγέλου, Πουλιανίτη, Αντωνάκη και στον Διαμαντάκο που προπονείται με την ομάδα και έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο δυναμικό της. Με αυτή την 4άδα ο Απόλλων είναι ικανός για μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ.

Υπάρχει μία εκκρεμότητα, δηλαδή τι στάση θα κρατήσει η FIBA, η οποία είχε επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στον Απόλλωνα για οφειλές προς τον  πρώην άσο του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον νομικό μας σύμβουλο και "Απολλωνιστή" κ. Ιωάννη Κόττα για την άρτια υπεράσπιση των συμφερόντων του Συλλόγου, όπου με λεπτούς χειρισμούς κατάφερε την κομβική θετική έκβαση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, που βοηθά το Δ.Σ. να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο που έχει ξεκινήσει προς όφελος του Συλλόγου.

Υποστήριξη: SilkTech