Το νέο εγχείρημα του Τάκη Λαμπρόπουλου

Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020 - 11:59μμ

Η εταιρεία Ελαστικά Λαμπρόπουλος ιδρύθηκε το 1971 με σκοπό να καλύψει κάβε ανάγκη για ελαστικά, ξάντες και αναρτήσεις

Οι συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου και η τεράστια ποικιλία ελαστικών εξασφαλίζει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για οποιοδήποτε τύπο οχήματος. Και αυτό τo διαπιστώσαμε διά ζώσης! Το εξειδικευμένο προσωπικά, η τεχνογνωσία και κυρίως η εμπειρία της εταιρείας εγγυώνται τις καλύτερες συμβουλές και κατ' επέκταση την καλύτερη επιλογή.

Η δεύτερη γενιά της οικογένειας μοιράζεται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όνειρο, με τη πορεία της να παραμένει αμετακίνητα χαραγμένη.
Η προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης στα προϊόντα αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες αντικατοπτρίζεται στην έναρξη λειτουργίας του 5ου κατά σειρά καταστήματος. Στην οδό Γλαύκου 98 στη Πάτρα, στην αντίστοιχη έξοδο της περιμετρικής οδού έξοδος Γλαύκου) η οποίο συνδέεται και με τον νέο διεθνή λιμένα της πόλης δημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα που συνεχίζει την παράδοση δεκαετιών στα ελαστικά τις ζάντες και τις αναρτήσεις αλλά επιπρόσθετα τοποθετεί την εταιρεία στους ειδικούς του χώρου του επαγγελματικού, βιομηχανικού και χωματουργικού οχήματος.

Η κάλυψη με κορυφαία τεχνογνωσία, συνέπεια και αξιοπιστία όλων των αναγκών των επαγγελματικών στάλων σε θέματα παροχής των καταλληλότερων ελαστικών ανάλογα με τις εκάστοτε μεταβλητές (χιλιομετρικές αποστάσεις ετησίως είδος φορτίου, είδος οχήματος και αλλά και η παροχή με κορυφαίο τεχνικό εξοπλισμό ειδικών υπηρεσιών ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης βαρέων οχημάτων, δίνουν την απαραίτητη έμφαση για το που στοχεύει η "Λαμπρόπουλος" για το μέλλον.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο πρώην πρόεδρος του ΝΟΠ, Τάκης Λάμπρόπουλος, με άξιους συνεχιστές τα τρία του παιδιά, Λυδία, Κωνσταντίνο και Διονύση.

Αυτά και άλλα πολλά στο Sports Voice που κυκλοφορεί

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech