Αθλητισμός, Παιδεία και Πολιτισμός στο NEZERISTIS JUNIORS 2 - ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Οκτώβριος 8, 2020 - 3:02μμ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά NEZERISTIS JUNIORS (2) το οποίο διοργανώθηκε από την Παναχαϊκή το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου στο Κλειστό της Αγυιάς.

Οι εγκαταστάσεις της ΠΓΕ “πλημμύρισαν” για ακόμη μια σεζόν με πολλά χαμόγελα, πάθος, όρεξη και δράση για το αγαπημένο άθλημα και πάνω απ’ όλα από τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την 1η θέση κατέλαβε ο Προμηθέας, την 2η ο Γλαύκος, την 3η ο Αίολος Αγυιάς και την 4η η Παναχαϊκή μας, με την απονομή να πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, ενώ και σύσσωμη η προπονητική μας ομάδα όπως πάντα ήταν εκεί!

Επειδή, όμως, η Παναχαϊκή πρεσβεύει διαρκώς αρχές και αξίες τις Παιδείας και του Πολιτισμού, φέτος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μπασκετικής παιδαγωγικής μας και του Προγράμματος Πυθαγόρας η αντικατάσταση του βραβείου MVP από το Βραβείο Καλύτερου Συμπαίκτη (Βραβείο Ομαδικότητας και Συνεργασίας).

Το βραβείο δόθηκε κατόπιν ψηφοφορίας (προπονητές) στον/στην αθλητή/τρια με κριτήριο την ομαδικότητα, τη συνεργασία, τις assists και τη γενικότερη στάση και συμπεριφορά του/της απέναντι σε συμπαίκτες, προπονητή και αντιπάλους.

Τέλος, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, διεξήχθησαν και διαγωνιστικά παιχνίδια, από τα οποία οι μικροί αθλητές άντλησαν μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση!

«Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους και τους μικρούς αθλητές τους για τη συμμετοχή», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech