Crash test των γυναικών του Απόλλωνα στην Ηλιούπολη - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Οκτώβριος 6, 2020 - 8:02πμ

Δεύτερο crash test για τις γυναίκες του Απόλλωνα που μετά την συμμετοχή τους στο τουρνουά της ΕΑΠ πραγματοποίησαν στην Ηλιούπολη άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό γεγονός που βοήθησε στην ανεβασμένη διάθεση των κοριτσιών, οι «μελανολευκες» ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου φιλοξενήθηκαν στο κλειστό της Ηλιούπολη από την ομώνυμη ομάδα η οποία φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της pre league.

Τα κορίτσια του Απόλλωνα μπήκαν πειθαρχημένα στο παρκέ, και μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς πόντους ανέβασαν ρυθμό τον οποίο κατάφεραν και κράτησαν αμείωτο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,  γεγονός που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Χρήστο Καράβολα που είδε πως η προετοιμασία βρίσκεται σε καλό δρόμο και η φυσική και τεχνική κατάσταση των αθλητριών του αρχίζει και σταθεροποιείται σε καλά επίπεδα, εν όψει του φετινού δύσκολου μαραθωνίου παιχνιδιών σε όλες τις κατηγορίες που θα συμμετάσχουν .

Εκτός της Γιαννοπούλου και Αραβαντινού που προληπτικά λόγω μικροενοχλήσεων δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή, ο coach Καράβολας είχε στην διάθεση του όλο τον βασικό κορμό και μπόρεσε να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, δίνοντας εμφάση στην αποτύπωση σε συνθήκες αγώνα των συστημάτων που δουλεύουν στις ατελείωτες ώρες προπόνησης.

Οι ομάδες μοιράστηκαν από δύο σετ, 2-2 σκορ αγώνα,  καθώς λόγω των κανονισμών convid-19, δεν υπήρχε χρόνος και για tie brake.

Η ανακοίνωση των «μελανόλευκων»:

«Η ομάδα του Απόλλωνα ευχαριστεί την Ηλιούπολη για την φιλοξενία και τις εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα και τους στόχους τους για φέτος.

Η πανσέληνος να κρέμεται σαν στολίδι πάνω από την πανέμορφα φωτισμένη Ακρόπολη,  ήταν η τελευταία  εικόνα που πήραν οι «μελανολευκοι» κύκνοι εχθές το βράδυ από την Αθήνα,  εικόνα που τους φούσκωσε τα στήθη από περηφάνεια , γεμίζοντας τα φτερά και την καρδιά τους με όνειρα».

Υποστήριξη: SilkTech