Μαγική βραδιά στην Ολυμπιάδα (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Σεπτέμβριος 29, 2020 - 12:04πμ
Όλοι μαζί οι κορυφαίοι

Τίμησε και τιμήθηκε η Ολυμπιάδα το βράδυ της Δευτέρας (28/9) στην λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε στο κλειστό της γυμναστήριο.

Εκεί έγινε η απονομή των επάθλων στους πρωταθλητές στίβου του 2020, με κορυφαία τα τρόπαια της πρωταθλήτριας ομάδας παίδων, της κορυφαίας επαρχιακής παιδικής ομάδας, της πρωταθλήτριας παίδων στον ανώμαλο και της κορυφαίας ομάδας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.!

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Μάρκος Θεοδωράκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο γενικός αρχηγός Πέτρος Μαντάς, ο έφορος Γιώργος Καρέλας, οι προπονητές Ντίνα Μπορνιβέλλι και Κώστας Λεβιδιώτης και τέλος οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, Βασίλης Ζώτος (πρόεδρος ΔΕ Παμπελοποννησιακού Σταδίου), Βαγγέλης Τζελάτης (αντιπρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.) και Τόλης Αποστολόπουλος (ομοσπονδιακός τεχνικός).

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές: Αγγελική Μακρή, Δέσποινα Μουρτά, Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος, Πολυτίμη Μαντά, Νίκη Ανδρεοπούλου, Αλέξανδρος Μορτζάκης, Ηλίας Αργύρης, Αλέξανδρος Σκούρτης, Ιωσήφ Ορφανόπουλος, Αναστασία Καρέλα, Απόστολος Γκοτσόπουλος.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech