Οι ευχαριστίες του Νίκου Μπαλάση

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 30, 2020 - 11:00μμ

Την πιο κάτω δήλωση έκανε ο νέος πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. Νίκος Μπαλάσης, μέσω ανάρτησης στο προφίλ του στο facebook.

Εξαίρει μάλιστα για την προβολή προς το πρόσωπό του, το sportin.gr. Aναλυτικά:

"Υπάρχουν ημερομηνίες σταθμοί που καθορίζουν πορείες στη ζωή μας. Διάλεξα μια τέτοια ημερομηνία (27/9) - στο μακρινό παρελθόν κρύβει όμορφες αθλητικές αναμνήσεις- για να αναφερθώ σε μια νέα πορεία στο χώρο του αθλητισμού που έχει τις ρίζες της σε πρόσωπα και στιγμές που σέβομαι και θυμάμαι με αγάπη και αναπόληση.
Προσπαθώντας αυτόν τον καιρό να βρω τα σταθερά πατήματά μου στη νέα αυτή πορεία δεν ξεχνώ ποιος άνθρωπος με γαλούχησε στον κλασικό αθλητισμό και στα παιδικά βήματα μού έδειξε τα πρώτα γερά πατήματα στο χώρο του στίβου και ιδιαίτερα των αλμάτων. Δεν ξεχνώ αυτούς που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου πρότειναν να μπω μπροστά, σε μια δύσκολη εποχή, στο χώρο του κλασικού αθλητισμού της περιοχής μας. Δεν ξεχνώ τους ανθρώπους που με συμβούλεψαν κατά καιρούς και τους ανθρώπους που πορεύτηκαν μαζί μου από το 1974 οδηγώντας με επί της ουσίας σ' αυτή τη νέα πορεία.
Ελπίζω να ανταποκριθώ επάξια και σ' αυτό το πιο δύσκολο "άλμα" παρέα με τους συνοδοιπόρους μου στο νέο Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.ΠΕΛ/ΣΟΥ το οποίο αποτελείται από πολύ αξιόλογα πρόσωπα που διαθέτουν πρώτα απ' όλα αγάπη και δύναμη προσφοράς στο χώρο μας. Στο νέο σχήμα που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες στις 2/9/20 και τη συγκρότηση του Δ.Σ. στις 9/9/20 υπάρχει εμπειρία και φρεσκάδα. Ιδανικό υλικό για να ανταποκριθούμε στο δύσκολο αυτό έργο σε χαλεπούς καιρούς.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους -φίλους του στίβου- δημοσιογράφους για τα καλά τους λόγια σε αυτήν την ιστορική αλλαγή στο χώρο μας και ιδιαίτερα το Sportin, την εφ. Πελοπόννησο, την εφ. Γνώμη, το MatchAxaias και τους αντίστοιχους δημοσιογράφους που ασχολούνται και προβάλλουν χρόνια τον κλασικό αθλητισμό της περιοχής μας.
Άφησα το τελευταίο ευχαριστώ για τον ΣΕΒΑΣ ΠΑΤΡΑΣ όπου για 25 και πλέον χρόνια συνυπήρξα στο Δ.Σ. παρέα με σημαντικούς ανθρώπους του αθλητισμού αγωνιστήκαμε δίπλα στον Διαχρονικό Αθλητή παρουσιάζοντας την ιστορία μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλητισμού της πόλης έχοντας οδηγό τα λόγια του ποιητή Γ. Σεφέρη: <<Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.>>
Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βορείας Πελοποννήσου στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, η σύνθεση του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου έχει ως εξής:
• ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μπαλάσης Νικόλαος
• ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τζελάτης Ευάγγελος
• ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Πεγλερίδης Δημήτριος
• ΤΑΜΙΑΣ : Καρανάσσος Βασίλειος
• ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Κεκεμπάνου Σοφία
• ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑ : Σκλάβου Παρασκευή
• ΜΕΛΗ : Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
Κούτρας Κωνσταντίνος
Τσουκαλάς Χρήστος"

Υποστήριξη: SilkTech