Βαγγέλης Μόρας σε επόπτη: «Έχεις τελειώσει, πέθανες» - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Σεπτέμβριος 26, 2020 - 10:02πμ

Την Τρίτη (22/9) ο ΑΟ Τρίκαλα έδωσε φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης επικράτησε ένταση με τον 39χρονο στόπερ του Απόλλωνα, Βαγγέλη Μόρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άλλοτε διεθνής στόπερ ζήτησε την κατοχή υπέρ της ομάδας του σε διεκδίκηση της μπάλας.

Τότε ο βοηθός τού είπε κάτι για την ηλικία του, ενεργώντας ασφαλώς εντελώς λανθασμένα και προκλητικά. Τότε ο Μόρας ξέσπασε και όπως θα δείτε στο video του είπε: «Έχεις τελειώσει πέθανες».

Απόλλων Λάρισας: «Ποδοσφαιριστής-κόσμημα ο Μόρας»

Ανακοίνωση για το επεισόδιο που είχε ο Βαγγέλης Μόρας με τον επόπτη, στο φιλικό με τα Τρίκαλα εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πώς το κύρος και το ήθος του Βαγγέλη Μόρα είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία.

Αναλυτικά:

«Το κύρος και το ήθος του διεθνή ποδοσφαιριστή μας Βαγγέλη Μόρα είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα μέχρι τώρα στην πολύχρονη και λαμπρή καριέρα του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δη στην Ιταλί

Η ένταση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και οι σφυγμοί των παικτών είναι ιδιαίτερα υψηλοί και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν άπαντες, ώστε να μην το χρησιμοποιούν για δημιουργία εντυπώσεων προς τέρψη των αναγνωστών – φιλάθλων της χώρας και μάλιστα απέναντι σε ποδοσφαιριστές – “κόσμημα” για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Βαγγέλης Μόρας.

Άρα θεωρούμε άτοπη και άκαιρη την έκταση και την προβολή που δόθηκε σε αυτό το θέμα».

 

Υποστήριξη: SilkTech