Επικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ο κορωνοϊός είχε το θάρρος να με προκαλέσει! Κακή ιδέα»

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2020 - 9:02μμ

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Μίλαν, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Μπόντο Γκλιμτ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως αναφέρουν οι «ροσονέρι», ο 38χρονος Σουηδός τέθηκε άμεσα σε κατ' οίκον καραντίνα, ενώ ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές της Ιταλίας.

Όπως είναι φυσικό, ο Ιμπραϊμοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι, ενώ θα χάσει και το κυριακάτικο (27/9) ματς πρωταθλήματος με την Κροτόνε. Ο πολύπειρος άσος είχε ξεκινήσει σε μεγάλα... κέφια τη νέα σεζόν, σκοράροντας τρεις φορές στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της ομάδας του.

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός δεν άργησε να σχολιάσει το γεγονός, με το δικό του… κλασικό τρόπο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ζλάταν “απείλησε” τον ιό για το… λάθος που έκανε να τα βάλει μαζί του. «Χθες το τεστ μου για τον κορονοϊό βγήκε αρνητικό και σήμερα θετικό. Δεν έχω καθόλου συμπτώματα προς το παρόν. Ο κορωνοϊός είχε το θάρρος να με προκαλέσει. Κακή ιδέα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν, προκαλώντας “πανικό” στα social media.

Τα σχόλια πήραν “φωτιά” με το “Ο κορωνοϊός κόλλησε… Ζλάταν” να “κυριαρχεί” μεταξύ των οπαδών του θρυλικού ποδοσφαιριστή, που έχει ήδη μείνει στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Υποστήριξη: SilkTech