Νικηφόρο "ξεμούδιασμα" για την Παναχαϊκή στην Κάτω Αχαΐα

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2020 - 8:06μμ

Νικηφόρα συνέχισε η Παναχαϊκή τις φιλικές της δοκιμές με την επιστροφή της από την Πορταριά. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 της Αχαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο Αχαΐας.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Περισσότερο σαν μια δυνατή προπόνηση, σε συνθήκες αγώνα, παρά σαν φιλικό έμοιαζε ο σημερινός αγώνας για το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια μιας και τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, το 90λεπτο με την Αχαϊκή να στέκεται πολύ καλά και την Παναχαϊκή να βλέπει τον Ζοάο να κάνει την πρώτη του συμμετοχή και τον Πλιάτσικα να επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Επόμενο φιλικό και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαΐας για τους «κοκκινόμαυρους», το Σάββατο απέναντι στον Θεσπρωτό. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρσης ήταν ο Μασούρας με ωραίο πλασέ στο 82' έδωσε τη νίκη γοήτρου στην Παναχαϊκή.

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)

Γκολ: - / 82’ Μασούρας

Αχαϊκή (Γαβριλόπουλος): Καραμανλής, Στανής, Λίπι, Μπουρδέκας, Χούσα, Κούσουλας, Μπακάλης, Σουρανής, Χάτζι, Παπαδόπουλος, Πυρρής.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Γραμματικόπουλος, Κοντογιώργης, Τσόκολος, Ντούβλης.

Παναχαϊκή (Ελευθερόπουλος): Σούλης, Μπελεζάκης, Larrea, Μαρκοπουλιώτης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου, Παπαχρονόπουλος, Cerutti, Joao, Σκεπετάρης, Κουσκουνάς.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν: Κολοβούρης, Πάνος, Πλιάτσικας, Πατάπης, Πατρώνης, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μασούρας, Κόκας, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης.

Υποστήριξη: SilkTech