Για όλους και για όλα ο Δ. Δρόσος: «Αν μπορεί κάποιος να τα καταφέρει, αυτός είναι ο Γ. Μπάρλος»

Τρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2020 - 4:02μμ

Θέση για τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή και νέα χρονιά που ξεκινάει πήρε ο Δημήτρης Δρόσος. Ο πρώην παράγοντας των «κοκκινόμαυρων» μίλησε για όλους και για όλα, από τους δικούς του στόχους μέχρι τον Γιώργο Μπάρλο και τον στόχο της ανόδου.

Η ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Δρόσου:

«Από προχθες Το βράδυ έχω πληροφορηθεί από τον Βασίλη Μπαρλο Για κάποιο Ποστάρισμα και τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει , Που έγινε στην σελίδα Union1891 sto Facebook ,μια που  όλοι στην Πάτρα ξέρουν ότι Ξεκίνησε κατόπιν δίκης μου πρωτοβουλίας  και εχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο Δημοφιλείς ιστοσελίδες που αφορούν την Παναχαϊκή  . 

Όλοι εύκολα όπως  είναι φυσικό καταλαβαίνουν ότι δεν είναι δυνατόν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μου να είμαι κάθε ώρα πάνω από αυτήν την σελίδα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι παρακουλουθω και συμμετέχω σε αυτήν πολύ συχνά όταν υπάρχει χρόνος ,κάτι που απολαμβάνω γιατί είναι ένας τρόπος να έρχομαι σε επαφή με τους φιλάθλους της Παναχαϊκής και ένας καλός τρόπος να παίρνω  μέσω μηνυμάτων τον σφυγμό της Ομάδας , γιατί νιώθω και είμαι Πάντα Ένας Από Αυτούς κάτι που έχω κατα επανάληψη δηλώσει πολλές φορές ,όχι μόνο τώρα αλλά από τα παιδικά μου χρόνια .

Πραγματικά Νιώθω πολύ περήφανος Για αυτήν την σελίδα που έχει φτάσει να έχει μ.ο  στα 1000  μοναδικά άτομα που διαβάζουν  κάθε της ανάρτηση ,ένας αριθμός πολύ μεγάλος για μια απλή σελίδα ,χωρίς διαφήμιση και χωρίς καθημερινές αναρτήσεις .

Αυτό όμως οφείλεται κατα πολύ σε Δυο πολύ άξιους Συνεργάτες -Φίλους που έχουν την καθημερινή ευθύνη για της περισσότερες αναρτήσεις που γίνονται εκεί . Από την αρχή επέλεξα έναν Επαγγελματία Δημοσιογράφο και Έναν Επαγγελματία Αναλυτή Ποδοσφαιρου με θητεία σε πολύ γνωστές επαγγελματικές ομάδες στην Γερμανία και την Αγγλία , που και τους δυο ήξερα από χρόνια , Έχουν σχέση η καταγωγή από την Πάτρα γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα αλλά είναι και φανατικοί φίλαθλοι της ομάδας μας.

Από την Αρχή συμφωνήσαμε πιο θα είναι το ύφος της σελίδας και ποια η γραμμή της και συμφωνήσαμε ότι ο καθένας από μας θα έχει την ανεξαρτησία του και την ελευθερία να εκφράζει την γνώμη του μέσα από το οποίο κείμενο αποφασίζει να γράψει .

Ο σκοπός της Σελίδας Ήταν και είναι να ενώσουμε  και όχι να διχάσουμε   .

Συμφωνήσαμε ότι η Παναχαϊκή Θα είναι Πάνω από όλους και πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο  συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου . Δεν θα ήταν και δεν είναι μια σελίδα υποστήριξης του Δρόσου η οποίου άλλου  σχετικά με την παρουσία του η όχι στην Παναχαϊκή .

Θα ήταν και αυτό  είναι  μια Σελίδα για την Παναχαϊκή και τον κόσμο της .

Αυτό και έγινε και γίνεται και πιστεύουμε για αυτό μας ανταμείβει  με την αγάπη του και την παρουσία του εδώ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων της Ομάδας μας .

Ξεχωριστή σημασία για μας στην σελίδα της Union1891 έχει και το κομμάτι της ανάλυσης και της κριτικής της ομάδας , που θελουμε να πιστεύουμε είναι εντελώς ξεχωριστή και με ένα πολύ καλό επίπεδο , για να δίνουμε και μια διαφορετική προσέγγιση , από ότι άλλο υπάρχει τηρώντας και εδώ το ότι τα πρόσωπα και οι συμπάθειες που ο καθένας μας μπορεί να έχει θα μείνουν και αυτές όσο το δυνατόν εκτός κειμένου και θα λέμε καθαρά ,αναλυτικά αυτό που βλέπουμε και αυτό που πιστεύουμε .

Για παράδειγμα εγώ συμπαθώ και εκτιμώ πολύ χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά τον Προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Ελευθερόπουλο  από αυτά που ξέρω τόσα χρόνια για τον χαρακτήρα και την δουλειά του στον χώρο και ήμουν από αυτούς που είδαν θετικά την πρόληψη του στην Ομάδα μας αλλά αυτό δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την οποία κριτική μπορεί να γίνει εδώ για την εικόνα της ομάδας .

Είμαι σε θέση να γνωρίζω το επίπεδο αυτών που γράφουν εδώ και είναι κάτι που με ικανοποιεί 101% άσχετα αν δεν ειμαι συμφωνος  πάντα με όλα όσα γράφονται . Διαβάζοντας τα κείμενα ,τις αναρτήσεις και τις αναλύσεις που γίνονται εδώ δεν μπορεί παρά να είμαι  πολύ ικανοποιημένος με όσα βλέπω να βγαίνουν από αυτήν την σελίδα .

Με Την Ευκαιρία και αφού πιστεύω ξεκαθάρισα τι ισχύει με την σελίδα Union1891 Θα ήθελα να τοποθετηθώ ανοιχτά και ξεκάθαρα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες για το πως βλέπω εγώ ο Δημήτρης Δρόσος Την Προσπάθεια του Γιώργου Μπαρλου και ποια είναι η Θέση μου απέναντι στην προσπάθεια του και αυτό αναγκάζομαι να το κάνω γιατί ακούω και μαθαίνω διαφορά και εγώ έχω μάθει στην ζωή μου να μην κρύβομαι ποτέ αλλά και να υποστηρίζω την γνώμη μου ανεξάρτητα από το οποίο κόστος .

Όπως είπα με την ανάρτηση μου  την ανακοίνωση  της εμπλοκής του στην Παναχαϊκή τον Γιώργο Μπαρλο προσωπικά τον έχω συναντήσει 2-3 φορές όλες και όλες . Συμπέρασμα μου ήταν ότι πρόκειται για έναν έξυπνο άνθρωπο και για κάποιον που ξέρει την ζωή όχι από περιγραφές άλλων αλλά γιατί την εχει  ζήσει και την ζει ο ίδιος  με πάθος με ότι αυτό συνεπάγεται .

Εμένα τέτοιοι άνθρωποι ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ . Απεχθάνομαι τους δήθεν τους τυπικούς και τους Ψεύτικους . Δεν διέκρινα κανένα από αυτά στον Γιώργο Μπαρλο .

Έχω ακούσει και ξέρω αρκετά πράγματα για αυτόν (όπως νομίζω και αυτός για μένα ) γιατί ζω και κινούμε στην πραγματική ζωή και όχι σε ένα αποστειρωμένο  η γυάλινο θολό . Ξέρω ,έχω μάθει και μαθαίνω διαρκώς  τι λένε και αυτοί που τον πιστεύουν και αυτοί που περιμένουν να καταρρεύσει οικονομικά για να …δικαιωθούν .

Δεν είμαι αυτός που μπορεί και θέλει να εκφέρει γνώμη και μάλιστα δημόσια για το ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρλος , τι οικονομικές δυνατότητες έχει και αλλά τέτοια που αφορούν την ζωή του γιατί δεν με αφορά και δεν είναι η δουλειά μου.

Με αφορά όμως σαν πρώην διοικητικός παράγοντας της ομάδας , σαν μέτοχος  (έστω και αν ακόμα τις διεκδικώ αυτές της μετοχές και δεν τις πήρα ποτέ στα χέρια μου) και κυρίως σαν φίλαθλος το τι κάνει στην ομάδα μας και τι εικόνα βγάζει στα όσα γίνονται  εκεί .

Έτσι η αλλιώς  νιώθω ότι για να παραλάβει αυτός την ομάδα στην ΣΛ2  και να μην έχει διαλυθεί όπως βλέπουμε να συμβαίνει με άλλες ιστορικές και μη ομάδες ( Πανιώνιος- Ηρακλής - Πλατανιας ) τα τελευταία 2 χρόνια , έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για να μείνει όρθια τον Ιανουάριο του 2018 με μεγάλο  ρίσκο οικονομικό και όχι μόνο .

 Πολλοί ίσως να μην το ήξεραν  και να μην το καταλάβαν στο πραγματικό μέγεθος αλλά η ομάδα Τότε ήταν σε μια κατάσταση που ήταν πολύ  επικίνδυνη για την επιβίωση της και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια ,πολλά έξοδα και πολύ κόπο για να σταθεί ξανά στα πόδια της και ευτυχώς να παραμείνει όρθια παρόλα όσα ακολούθησαν από το καταστροφικό πέρασμα των επόμενων διοικούντων .

Για τον Γιώργο Μπαρλο λοιπόν σαν μεγαλομέτοχο η διοικητικό ηγέτη της προσπάθειας που αυτήν την στιγμή  εξελίσσεται ,έχω να πω μόνο Καλά Λόγια ! Και πως να μην το κάνω ??? Από την πρώτη μέρα όταν παρέλαβε ένα χάος ρισκάρει ,ξοδεύει ,οργανώνει την ομάδα με έναν τροπο που είναι πολύ κοντά στο μέγιστο που θα μπορούσε . Εγώ μπορώ να αναγνωρίζω καλύτερα από τον καθένα το κόστος και το ρίσκο της κάθε κίνησης που κάνει και για αυτό έχει τον απόλυτο σεβασμό μου γιατί ξέρω καλά ότι σχεδόν κανένας δεν μπορεί να καταλάβει στις πραγματικές διαστάσεις του τον “γολγοθά” που έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά .

Δέχτηκε Μόνος του να μπει μπροστά και να πάρει τον “Σταύρο” που άλλοι έφτιαξαν και άλλοι έπρεπε να σέρνουν και  να προσπαθήσει  όχι μόνο να αντέξει να τον κουβαλήσει αλλά να βάλει σαν στόχο να φτάσει και τελικά …στην Ανάσταση της αγαπημένης μας ομάδας με την άνοδο της Στην Σούπερ Λιγκ .

Δεν ξέρω από πρώτο χέρι τους λόγους που το αποφάσισε αυτό  αλλά δεν με αφορούν κιόλας αν δεν είναι και κάτι ύποπτο η κάτι που θα κάνει κακό στην ομάδα μας κάτι που σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να ισχύει τώρα . έτσι η αλλιώς αυτός δεν έπεσε από το φεγγάρι όλοι τον ξέρουμε Πατρινός είναι και φίλαθλος της ομάδας .

Κέρδισε με το ρίσκο που πήρε το δικαίωμα να είναι στην ομάδα και με την παρουσία του έως τώρα σε αυτή κέρδισε το δικαίωμα να σταθούμε όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα …δίπλα  και πίσω του , υποστηριχτές τις κάθε κίνησης που αποφασίζει να κάνει και πιστεύει ότι είναι αυτή που θα πάει την ομάδα στην κορυφή . Δεν γίνετε αλλιώς ,αυτός πληρώνει αυτός αποφασίζει . Εμεις μπορούμε να πούμε την γνώμη μας αλλά όχι να ζητάμε και να απαιτούμε να παίζουμε κάποιο ρόλο στις αποφάσεις .

Το μόνο που ίσως μπορούμε να απαιτούμε και να ζητάμε είναι ότι από κάθε παράγοντα που βγαίνει μπροστά κάποια στιγμή .

Κάνε ότι θες ,προσπάθησε όπως θες να πετύχεις τον στόχο Μόνο Φρόντισε όταν και αν κάποια στιγμή φύγεις για οποιοδήποτε λόγο να αφήσεις την ομάδα πιο ψηλά η τουλάχιστον εκεί που την βρήκες .

Εγώ μόνο αυτό θα του ζητούσα και μόνο για αυτό μπορώ να απαιτώ σαν φίλαθλος της ομάδας  .

Προσωπικά έχω ξανά δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης της ομάδας χρόνια τώρα , άσχετα αν είχε η δεν είχε προβολή αυτό .Και αν είναι να ανεβεί η ομάδα μου στην Σούπερ λιγκ και να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους Πατρινούς Φιλάθλους μπορώ να γίνω όχι μόνο απλός φίλαθλος αλλά και …παρκαδόρος στο πάρκινγκ της ομάδας . Μπορεί να πιστεύω ότι μπορούσα να οδηγήσω εγώ την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ  και να το ήθελα όσο τίποτα άλλο γιατί είναι το μεγάλο μου όνειρο αλλά θα τρέχω σαν τρελός στους δρόμους της Πάτρας  να πανηγυρίζω την άνοδο της ομάδας μας μαζί με τους άλλους Φίλαθλους την ομάδας μας οποίος και να το καταφέρει .

Και αυτόν  που θα καταφέρει κάτι τέτοιο θα του χρωστάω παντοτινό σεβασμό  γιατί ξέρω και ποσό δύσκολο είναι αλλά και τι θυσίες απαιτούνται για να γίνει κάτι τέτοιο .  Ανταρτοπόλεμο εγώ στην ομάδα μου δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ . Ειδικά τώρα που η ομάδα έχει μπει σε μια τάξη και προσπαθεί να φανεί αντάξια του  ονόματος που κουβαλάει .

Όποτε διαφωνούσα και είχα να πω κάτι το έλεγα με το όνομα μου και την υπογραφή μου  χωρίς να υπολογίσω κόστος .

Τώρα ας με αφήσουν από έξω οποίοι θέλουν στον γολγοθά που ανεβαίνει ο Γιώργος Μπαρλος , να τον “φτύσουν” να τον “χτυπήσουν “ η να του βάλουν “τρικλοποδιά “ !

Εγω αν χρειαστεί και μπορώ θα του δώσω “νερό” ,θα τον “σηκώσω” και θα τον “στηρίξω” ! Όχι γιατί είναι παιδικός μου φίλος η μου αρέσει η φάτσα του αλλά γιατί τον Βλέπω ΝΑ Προσπαθεί ΝΑ Κάνει Καλό  ΚΑΙ Εγώ Αυτό ΤΟ Σέβομαι ΠΡΙΝ ΚΑΙ Πέρα Από ΤΟ Οποίο Αποτέλεσμα ! 

Έχει ανοίξει έναν δρόμο προς την σωστή κατεύθυνση , Μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα . Δεν ξέρω έως που μπορεί να το στηρίξει όλο αυτό οικονομικά αλλά παρακαλάω ,εύχομαι και θέλω να το πάει έως τέλους !

Και για να είμαι πιο ξεκάθαρος προς όλους λέω και αυτό …Πραγματικά αν με ρωτήσετε ποιος άλλος Πατρινός έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να καταφέρει την άνοδο της ομάδας -μετά από μένα φυσικά  …:))))) - Το όνομα που θα έλεγα είναι …Γιώργος ΜΠΑΡΛΟΣ  για πολλούς λόγους που δεν μπορούν να αναλυθούν τώρα από εδώ .

Επίσης Για να ξεκαθαριστεί και κάτι ακόμα με την ευκαιρία να πω και κάτι για τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Για τον Νίκο Λουμπαρδεα γιατί και για αυτούς  ακούω και μαθαίνω πολλά και διαφορά  για την υποτιθέμενη “γνώμη” μου .

Ο Δημήτρης Ελευθεροπουλος Ήταν μια από τις 3 επιλογές που είχα στο μυαλό μου όταν χρειάστηκε να βρω προπονητή μετά την παραίτηση ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΥ , Δεν έγινε τότε  για άσχετο με μένα και αυτόν λόγο , γιατί δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε και Τελικά ήρθε ο Τσιώλης  . Αυτό λέει και αν τον πιστεύω η όχι , βέβαια δεν έγινε τότε αλλά το έκανε η τωρινή διοίκηση .,όποτε θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον την πορεία του .

Τέλος για τον Νίκο Λουμπαρδεα τι να πω ? Η ιστορία του στην  ομάδα τα λέει Όλα . Εγώ είμαι και “μικρός” και “λίγος” μπροστά στην αγάπη και την ιστορία του Νίκου στην Ομάδα .Αν παρέμεινα τότε θα ήταν η μοναδική μου επιλογή όταν θα σταματούσε το ποδόσφαιρο για την θέση που τώρα βρίσκεται  γιατί τότε εγώ πίστευα και ήθελα να το δω έναν χρόνο ακόμα σαν ποδοσφαιριστή .

Δεν θέλω να μιλάω εγώ για την ομάδα τώρα ,γιατί άλλοι είναι μπροστά τώρα και αυτοί πρέπει να έχουν αυτήν την στιγμή  τον λόγο αλλά αναγκάστηκα γιατί μαθαίνω  ότι πολλοί χρησιμοποιήσαν  το όνομα μου σε διαφορά σενάρια  και εικασίες αλλά και γιατί κατάλαβα από μια απότομη και ξαφνική αύξηση στα μηνύματα που παίρνω ότι υπήρξε κάποια φιλολογία σχετικά με την άποψη μου για τους ανθρώπους που είναι τώρα στην Παναχαϊκή

Η άνοδος μπορεί να έρθει μόνο αν είμαστε όλοι μαζί και αυτό Επιτέλους πρέπει να το καταλάβουν όλοι ακόμα και αυτοί που αρέσκονται στις κόντρες και στα κουτσομπολιά . Η Παναχαϊκή Πρέπει και είναι Πάνω από ονόματα και πρόσωπα γιατί όλοι είμαστε πολύ  μικροί μπροστά στην ιστορία της και σε ότι αντιπροσωπεύει για όλους τους Πατρινούς .

Στην Πάτρα Μόνο Παναχαϊκή !!!!»

Υποστήριξη: SilkTech