Θλίψη για τον θάνατο του 55χρονου Παναγιώτη Τασακόπουλου - Εργαζόταν στον Παμπελοποννησιακό

Τρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2020 - 3:12μμ

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του 55χρονου συμβασιούχου εργαζομένου στον Δήμο Πατρέων σήμερα το πρωί. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με ανακοίνωσή του, "εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του εργαζόμενου στον Δήμο, Παναγιώτη Τασακόπουλου. Ήταν ηλεκτρολόγος με 8μηνη σύμβαση στην Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου του Δήμου και είχε αποσπαστεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του".

Ο άνδρας όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr o εργαζόταν στον Δήμο στο πλαίσιο της κοινωφελούς εργασίας Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος με τον οποίο επικοινώνησε το thebest.gr ο άνδρας ήταν ηλεκτρολόγος και ήταν με απόσπαση από τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μάλιστα ήταν η πρώτη ημέρα εργασίας του στο Παμπελοποννησιακό. Το πρωί προσήλθε στο χώρο του Σταδίου για να πιάσει δουλειά και ενώ καθόταν σε καρέκλα για να του αναθέσει ο προϊστάμενος καθήκοντα, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο τον διακόμισε στο νοσοκομείο ωστόσο ο άνδρας κατέληξε. O θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Υποστήριξη: SilkTech