Επιτυχημένο και ανταγωνιστικό το τουρνουά των γυναικών της ΕΑΠ - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2020 - 9:02μμ

Ένα δυνατό τεστ εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στην Α2 Εθνική ήταν για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ το Τουρνουά Black&White που διοργάνωσε το σωματείο, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν εκτός από την ομάδα της ΕΑΠ, ο Απόλλωνας Πατρών, ο Απόλλωνας Καλαμάτας και ο Παναθηναϊκός.

Το Σάββατο διεξήχθησαν δύο αγώνες, από τους οποίους κρίθηκαν και τα «ζευγάρια» του μικρού και του μεγάλου τελικού της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα η ΕΑΠ αντιμετώπισε τον ΠΑΟ από τον οποίο έχασε με 3-0, ενώ ο Απόλλωνας Πατρών επιβλήθηκε του Απόλλωνα Καλαμάτας επίσης, με 3-0.

Στον μικρό τελικό η γυναικεία ομάδα της ΕΑΠ έχασε από τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-0, ενώ ο Απόλλωνας Πατρών έχασε στον τελικό από τον ΠΑΟ.

Ανεξαρτήτως του αγωνιστικού αποτελέσματος η γυναικεία ομάδα της ΕΑΠ βγήκε «κερδισμένη» αφού τα παιχνίδια αποτέλεσαν μια καλή αφορμή για την προπονήτρια των μελανόλευκων, Έλενα Καγιαλή να εξάγει κρίσιμα συμπεράσματα για τις αθλήτριες, αφού δόθηκε χρόνος σε όλες τις παίκτριες να δοκιμαστούν εντός του γηπέδου.

Μετά το τέλος του τουρνουά, η προπονήτρια της ΕΑΠ, Έλενα Καγιαλή, δήλωσε: «Δώσαμε χρόνο σε όλες τις αθλήτριες, κάναμε διάφορες δοκιμές και είμαι ικανοποιημένη γιατί έβγαλα αρκετά συμπεράσματα. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και έχουμε χρόνο μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στο οποίο θα είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας».

Να σημειωθεί πως οι αγώνες διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ωστόσο μεταδόθηκαν απευθείας από τη σελίδα της ΕΑΠ στο faceboοκ έχοντας πολλές θεάσεις, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση από τους φίλους του βόλεϊ.

Μετά το τέλος του Τουρνουά, ο πρόεδρος της ΕΑΠ, Ανδρέας Πατούχας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διοργάνωση, η οποία πέτυχε το στόχο της, ενώ ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την αμέριστη στήριξή της, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται δίπλα στον τοπικό αθλητισμό.

Υποστήριξη: SilkTech