Δεύτερη θέση για τα κορίτσια του Απόλλωνα στο τουρνουά της ΕΑΠ - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2020 - 8:02πμ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε η αυλαία του τουρνουά της ΕΑΠ , με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί του Απόλλωνα στον μεγάλο τελικό με 3-0 σετ , αφήνοντας όμως στις νεαρές «μελανόλευκες» αθλήτριες την γλυκόπικρη γεύση της κατάκτησης της 2ης θέσης αλλά και την αντιμετώπιση στο παρκέ μιας ομάδας με το επίπεδο και την ποιότητα ενός Παναθηναϊκού.

Τα κορίτσια του Χρήστου Καραβολα μπήκαν σφιγμένες στον αγώνα δίνοντας στον ΠΑΟ  προβάδισμα και απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο 1ο σετ.

Στα επόμενα δύο σετ ο Απόλλωνας κατά διαστήματα κοίταξε τον ΠΑΟ στα μάτια αλλά η απειρία διαχείρισης τέτοιων παιχνιδιών δεν άφησε τις «μελανόλευκες» να πανηγυρίσουν την κατάκτηση  έστω ενός σετ.

Μπράβο στα κορίτσια και στον προπονητή τους για την όμορφη εμπειρία που μας χάρισαν στο διήμερο τουρνουά , δείχνοντας οι «μελανόλευκες» πως σκαλί-σκαλί σε κάθε τους εμφάνιση προσθέτουν ένα νέο κομμάτι στον τρόπο παιχνιδιού τους,  βάζουν νέα στοιχεία και η προετοιμασία τους ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε καλό δρόμο για την δημιουργία μια συμπαγούς ΟΜΑΔΑΣ.

Καράβολας Χρήστος (coach): Γιαννοπούλου Βασιλική (αρχηγός), Μαυροειδή Άννα, Μπρούμα Χριστιάννα,  Σπυροπούλου Χαρά,  Αγγελοπούλου Γεωργία,  Παπαλεξάτου Αγγελική,  Κουραχάνη Κέλλυ (λίμπερο) , Κάνιστρα Μαριάντζελα,  Σπυροπούλου Μαρία,  Λέκκα Ανδριάνα,  Μπρούμα Ηρώ,  Κούρκουλου Έλενα,  Σερεμέτη Αποστολία (λίμπερο) , Αγγελοπούλου Λίνα,  Αγγελοπούλου Αθηνά.

Υποστήριξη: SilkTech