Λ. Αυγενάκης: «Συγχαρητήρια στο PICK για τα μηνύματα ασφαλούς οδήγησης που εκπέμπει» - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 20, 2020 - 11:52μμ

Την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Μίλησε για την επιθυμία του αλλά και για τη δουλειά που γίνεται να έρθουν σύντομα στην Ελλάδα διεθνείς διοργανώσεις στον μηχανοκίνητο, και όχι μόνο, αθλητισμό, ενώ περιέγραψε και την εμπειρία που είχε να συνοδηγήσει με τον Σεμπάστιαν Λεμπ στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τον Σταμάτη Κατσίμη τερμάτισαν πρώτοι στα δοκιμαστικά του Λουξ Charity Race και θα ξεκινήσυν από την pole position στην κανονική κούρσα, όπου οι νικητές θα μοιράσουν το χρηματικό έπαθλο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής της επιλογής τους.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε έπειτα από την απολαυστική οδηγική του εμπειρία:

«Πιστεύουμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και εδώ στην Αχαΐα, στην Πάτρα, υπάρχει μία πολύ σπουδαία προσπάθεια που έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό θεσμό, το PICK Πάτρας, που συνεχίστηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ακόμη περισσότερα για τον φετινό φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.  Ο συγκεκριμένος θεσμός προωθεί την οδική ασφάλεια και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά! Τρέχουμε μόνο στην πίστα, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, φοράμε κράνος, μαθαίνουμε το όχημα που οδηγούμε».

Υποστήριξη: SilkTech