Δύο ακόμα ανανεώσεις και μία προσθήκη στη ΝΕΠ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 20, 2020 - 11:02μμ

Σε δύο ακόμα ανανεώσεις και μία προσθήκη προχώρησε η ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ. Τα «δελφίνια» ενισχύθηκαν με τους Παναγιώτη Σταυρόπουλο, Χρήστο Γουργουλέτη και Νίκο Μπρακατσέλο.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, είναι γέννημα-θρέμμα του Συλλόγου και θα ενισχύσει τα «δελφίνια» στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Εχουν έρθει κάποια καινούργια παιδιά και δένουν σιγά-σιγά με τους παλιότερους», δήλωσε ο Π. Σταυρόπουλος και πρόσθεσε: «Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία κι όταν αυτός επιτευχθεί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Γουργουλέτη. Ο 20χρονος πολίστας αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού και δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει τα «δελφίνια» και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

«Είμαστε μια δεμένη ομάδα, καθώς την τελευταία διετία έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, χωρίς μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ», δήλωσε ο Χρ. Γουργουλέτης και πρόσθεσε: «Οι στόχοι μας σαν ομάδα είναι κατά κύριο λόγο να παραμείνουμε στην κατηγορία και εφόσον το καταφέρουμε αυτό, να διεκδικήσουμε μια όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση που να μας αρμόζει».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μπρακατσέλου. Ο 18χρονος πολίστας αγωνίζεται στην περιφέρεια, αλλά και ως αμυντικός φουνταριστού και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Φώτη Γιαννόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

«Το κλίμα στη ΝΕΠ είναι εξαιρετικό», δήλωσε ο Ν. Μπρακατσέλος και πρόσθεσε; «Στην ομάδα είμαστε αρκετά νέα παιδιά και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας».

Υποστήριξη: SilkTech