Ελευθερόπουλος: «Θετικό ότι κρατήσαμε και πάλι το μηδέν» - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 20, 2020 - 9:02πμ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τη φιλική νίκη της Παναχαϊκής επί του Καραϊσκάκη. Ο τεχνικός των «κοκκινόμααυρων» στάθηκε στα στοιχεία που δουλεύει η ομάδα στις προπονήσεις και βλέπει να εφαρμόζονται στο χορτάρι ενώ αναφέρθηκε και στο νέο σύστημα που δοκίμασε στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Μία ακόμα νίκη, δεύτερη συνεχόμενη, με το θετικό ότι κρατήσαμε και πάλι το μηδέν. Παρότι κινδυνέψαμε σε 2-3 περιπτώσεις αυτή τη φορά, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που κινδυνέψαμε λιγότερο.

Πραγματοποιήσαμε αλλαγή σχηματισμού, παίξαμε για πρώτη φορά 4-4-2. Είναι κάτι που θέλουμε πολύ να δουλέψουμε, θα το χρειαστούμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος, ειδικά εντός έδρας σε αρκετά παιχνίδια.

Ανταποκριθήκαμε, ήμασταν ένα βήμα μπροστά, για ακόμα μία φορά. Το μόνο μελανό σημείο του πρώτου ημιχρόνου είναι ότι, σε συνέχεια του παιχνιδιού με τον Ιωνικό, τα πρώτα 20 λεπτά είχαμε νευρικότητα. Είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε, θα το συζητήσουμε με τα παιδιά. Γιατί μετά το 20ο λεπτό και με τον Ιωνικό και σήμερα (βλ. Σάββατο) ήταν η ομάδα αυτή που ξέρουμε και θέλουμε να έχουμε. Με κατοχή μπάλας, με εναλλαγές στο δεύτερο τρίτο, με αυτοπεποίθηση.

Οπότε αυτή η νευρικότητα των πρώτων 20 λεπτών πρέπει να εξαλειφθεί. Από κει και πέρα τα παιδιά δουλεύουν εξαιρετικά στις προπονήσεις, βγάζουν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, αρκετοί συνδυασμοί που βγήκαν στο παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα γκολ, είναι πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και τα αφομοιώνουν άρα αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Για τη δουλειά που βγαίνει στα φιλικά

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Σε όλα τα φιλικά, ακόμα και στα πρώτα που πήγαμε με πολύ διαφορετικό ρόστερ, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Βόλο, που ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 7 ημέρες και σε διαφορετική τελείως φάση προετοιμασίας οι δύο ομάδες, η ομάδα μας και με τα Τρίκαλα και με τη Νίκη Βόλου είχε πάρα πολύ καλή παρουσία.

Αυτό που διαφαίνεται στα τελευταία παιχνίδια είναι ότι είμαστε πιο πειστικοί. Δηλαδή φαίνεται μία ομάδα που σου δίνει την αίσθηση ότι πραγματικά έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Είναι πολύ μεγάλος κέρδος αυτό. Τα παιδιά δουλεύουνε πάρα πολύ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση γιατί αυτή είναι η Παναχαϊκή. Το ποδόσφαιρο έχει πάρα πολλές παραμέτρους, δεν θα νικάς συνέχεια. Και σε ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ δύσκολο, που θεωρώ ότι θα είναι με 12 καλές ομάδες. Αλλά η ομάδα θα σου δίνει την αίσθηση ότι έχει περισσότερες πιθανότητές να κερδίσεις.

Για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα Super League 2 και η διαφορά είναι ότι μετά το 20ο λεπτό επιβληθήκαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, κάτι που το χρειαζόμαστε και ειδικά στην έδρας μας.

Για την σέντρα του πρωταθλήματος (24/10)

Είναι σημαντικό που μάθαμε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος γιατί μπορούμε να κανονίσουμε το οργανόγραμμά μας για τις προπονήσεις και όλους τους εβδομαδιαίους μικρόκυκλους. Από κει και πέρα στον χρόνο που απομένει θα κοιτάξουμε να φορμαριστούμε την κατάλληλη στιγμή, να ενταχθεί ο Ζοάο που είναι πολύ σημαντικός για εμάς, ο Άλμπερτ (Μπρους) που μας λείπει πάρα πολύ, θα γυρίσει και ο Ορέστης Μένκα από Δευτέρα, θα έρθει ο Βασίλης Πλιάτσικας, οπότε στο ήδη αυτό καλά δομημένο σύνολο θα έρθουν παιδιά που μπορούν με την αξία τους να μας δώσουν περισσότερα πράγματα.

Για το Παναχαϊκή TV

Για να είμαι ειλικρινής με εξυπηρετεί αφάνταστα λόγω της ανάλυσης που κάνουμε και έχει πολύ καλή εικόνα και ανάλυση. Οπότε μαζί με τον συνεργάτη μου τον Στέλιο Βενετίδη, μας βοηθάει πάρα πολύ. Τα σχόλια που έχω πάρει από γνωστούς είναι ότι είναι μια εξαιρετική παραγωγή και μια πολύ καλή προσπάθεια».

Υποστήριξη: SilkTech