Στον τελικό του τουρνουά της ΕΑΠ τα κορίτσια του Απόλλωνα

Κυριακή, Σεπτέμβριος 20, 2020 - 10:02πμ

Με 3-0 σετ επικράτησαν οι γυναίκες του Απόλλωνα Πάτρας του συνονόματου Απόλλωνα Καλαμάτας,  στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στο τουρνουά που διοργανώνει η συντοπίτισσα ομάδα της ΕΑΠ , και θα συμμετέχει στον τελικό.

Τα κορίτσια του Χρήστου Καράβολα μετά από ένα χλιαρό ξεκίνημα που τις έφερε πίσω στο σκορ στο 1ο σετ με 6-0 ανέβασαν στροφές ανέτρεψαν την εις βάρος τους διαφορά και πήραν το σετ. Στο 2ο & 3ο σετ οι «μελανόλευκες» βρήκαν ρυθμό , βελτίωσαν την υποδοχή τους , έγιναν πιο αποτελεσματικές στο μπλοκ και με σωστές επιλογές στην επίθεση έφτασαν στην κατάκτηση και των δύο επόμενων σετ και το ροζ φύλλου αγώνα.

Υποσχέσεις για την συνέχεια έδωσε η εμφάνιση της Μαυροειδής Άννας που κλήθηκε να υπερασπιστεί την νευραλγική θέση της πασαδόρου δίνοντας αρκετά δείγματα για το τι μπορεί ο προπονητής της να πάρει στην μεγάλη ανηφόρα της Α2  καθώς και η επιστροφή της Σπυροπούλου Μαρίας που πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε ότι η βοήθεια της θα είναι πολύτιμη για την συνέχεια.

Για τον Απόλλωνα:

Καράβολας Χρήστος (coach) , Γιαννοπούλου Βασιλική (αρχηγός) , Μαυροειδή Άννα, Μπρούμα Χριστιάννα,  Σπυροπούλου Χαρά,  Αγγελοπούλου Γεωργία,  Παπαλεξάτου Αγγελική, Κουραχάνη Κέλλυ (λίμπερο) , Κάνιστρα Μαριαντζελα,  Σπυροπούλου Μαρία,  Λέκκα Ανδριάνα,  Μπρούμα Ηρώ,  Κούρκουλου Έλενα,  Σερεμέτη Αποστολία (λίμπερο) , Αγγελοπούλου Λίνα,  Αγγελοπούλου Αθηνά.

Σήμερα Κυριακή (20/9) στις 18:00 μ.μ. ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό, μετά τη νίκη των «πρασίνων» στον δεύτερο ημιτελικό επί της οικοδέσποινας ΕΑΠ.

Υποστήριξη: SilkTech