12ο PICK EKO RACING 100: Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας είναι πάλι εδώ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 20, 2020 - 8:02πμ

Tι κι αν διανύουμε μια δύσκολη περίσταση λόγω του κορωνοϊού; Τι κι αν τα καρτ θα τρέξουν μόνο μια μέρα στο κέντρο της Πάτρας και χωρίς θεατές; Το 12ο PICK EKO RACING 100, η μεγάλη γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας είναι πάλι εδώ.

Με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την ουσιαστική συνδρομή των τοπικών παραγωγικών φορέων, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Εμπορικού Συλλόγου και του ΣΚΕΑΝΑ, μια διοργάνωση που έχει προσλάβει πια θεσμικό χαρακτήρα, τόσο για την αχαϊκή πρωτεύουσα όσο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παραμένει ζωντανή.

Και αν αναλογιστούμε τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, είναι προφανές ότι η διεξαγωγή του 12ου PICK EKO RACING 100, έρχεται να δώσει έναν τόνο εξωστρέφειας, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για το μέλλον. Αυτό κι αν είναι σημαντικό εν μέσω της πανδημίας και των ζοφερών καιρών που διανύουμε!

Μεγάλος χορηγός του 12ου PICK EKO RACING 100, είναι η ΕΚΟ, χορηγός η ΛΟΥΞ, χορηγός εκκίνησης τα σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος, χορηγός πίστας η Ολυμπία Οδός και υποστηρικτής η SUPERFAST FERRIES.

Θα το δούμε στην TV

Το 12ο PICK EKO RACING 100 θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, εξαιτίας της πανδημίας, θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και όχι μόνο, θα μεταδοθεί, ωστόσο, ζωντανά από την ΕΡΤ SPORTS, και σε live streaming, με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί.

Υποστήριξη: SilkTech