Ο Ανδρέας Σκόνδρας στη Θύελλα

Σάββατο, Σεπτέμβριος 19, 2020 - 9:00μμ

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο Ανδρέας Σκόνδρας που εδώ και μερικές εβδομάδες είναι παίκτης της Θύελλας, με την οποία ήδη προπονείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της 4ης εθνικής κατηγορίας (Γ' Εθνική).

Γεννημένος το 2001, παίζει μπάλα από 4 ετών στον Παμπατραϊκό, στον οποίο -με εξαίρεση ένα διάλειμμα (10 ετών) που πήγε στις ακαδημίες της Θύελλας- παρέμεινε μέχρι πέρυσι. Την περίοδο 2019-'20 αγωνίστηκε στον Αστέρα Λεοντίου από τον οποίο πρόσφατα μεταγράφηκε στη Θύελλα.

Είναι ιδιαίτερα ταχύς παίκτης, λατρεύει το ποδόσφαιρο, έχοντας δοκιμάσει και σε «άλλες γειτονιές» (ενόργανη γυμναστική, παρκούρ) και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Στόχος του να καθιερωθεί με τη Θύελλα και να την βοηθήσει να φτάσει στους στόχους της, πριν απ' όλα, μια άνετη παραμονή.
Δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, απέφυγε να μιλήσει για μακροπρόθεσμους στόχους: «Υγεία να έχουμε και να παίζουμε μπάλα σε όσο το δυνατόν ψηλότερο επίπεδο», ήταν η τοποθέτησή του.

Θεωρεί τη μεταγραφή του στη Θύελλα ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, μέχρι στιγμής, ενώ αντίθετα, χειρότερη χαρακτήρισε την περσινή χρονιά στον Αστέρα με τα πολλά χαμένα γκολ. Πλεονέκτημα του 19χρονου επιθετικού είναι η ταχύτητά του, ενώ υστερεί στη δύναμη.
Όσο για το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα; Μα φυσικά ο Ροναλντίνιο!

Από πέρυσι είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τομέα του Προγραμματισμού.

Μένει στην Κρήνη και δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του χωριού. Πρώτος του ξάδελφος είναι ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος της Παναχαϊκής.


ΤΑΣΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech