Δυνατό τεστ (17:30) με Καραϊσκάκη η Παναχαϊκή

Σάββατο, Σεπτέμβριος 19, 2020 - 9:02πμ

Το δεύτερο φιλικό της επί Πατρινού εδάφους δίνει η Παναχαϊκή που έχει μπει αισίως στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της. Οι "κοκκινόμαυροι" φιλοξενούν (17:30, live στο sportin.gr) την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αγυιά.

Με το γήπεδο να κλείνει από αύριο για επανασπορά και βελτιωτικά έργα σε όλους τους χώρους, το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα έχει την ευκαιρία να δώσει ένα ακόμα δυνατό τεστ σε συνθήκες πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Άρτας είναι ένα από τα παραδοσιακά ονόματα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να δώσει σκληρές μάχες με τους "κοκκινόμαυρους" και τη φετινή χρονιά.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε τον Λαρρέα να ανεβάζει στροφές και αναμένεται να του δώσει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, ενώ αναμένεται να δούμε και τον Ζοάο για πρώτη φορά στα χρώματα της ομάδας.

Τελευταία προπόνηση

Την τελευταία προπόνηση ενόψει του φιλικού με την ΑΕ Καραϊσκάκης (19/9-17:30-Panachaiki TV) πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (18/9) η Παναχαϊκή.

Οι "κοκκινόμαυροι" έκαναν ταχύτητες αντίδρασης, αγωνιστικά παιχνίδια 5 x 2 και στατικές φάσεις.

Το Σάββατο (19/9-17:30) θα πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο γήπεδο της Αγυιάς όπου θα καλυφθεί ζωντανά από το Panachaiki TV.

 

Υποστήριξη: SilkTech