Δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την εξέλιξη στις ακαδημίες βόλεϊ της Παναχαϊκής

Σάββατο, Σεπτέμβριος 19, 2020 - 1:02μμ

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλές νέες εγγραφές συνεχίστηκε η δεύτερη εβδομάδα των κοκκινόμαυρων ακαδημιών πετοσφαίρισης. Τα γκρουπ και οι ώρες προπονήσεων είναι οι εξής:

Σάββατο Κυριακή 13.00-14.00 baby volley, 14.00-15.00 mini volley, 15.00 – 16.00 προπαγκορασίδες, 16.00-17.00 αγόρια – κορίτσια αρχαρίων, 17.00-18.00 ΜΑ παγκορασίδες.

Επίσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη 14.30-16.00 υπάρχει προπόνηση για όλα τα γκρουπ. Από φέτος η Παναχαϊκή διαθέτει 2 ολοκαίνουρια γήπεδα Beach volley Ολυμπιακών προδιαγραφών και από 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν επίσης οι προπονήσεις στην Ακαδημία Beach volley.

Το βόλεϊ σάλας καθώς και το Beach Volley είναι Ολυμπιακά αθλήματα, που στεγάζονται αρμονικά και οι εμπειρίες των υπευθύνων σάλας κ. Σταύρου Γεράνιου και Beach volley κ. Μαριότα Αγγελοπούλου εγγυώνται τη σωστή διαπαιδαγώγιση και άθληση των παιδιών.

Στο ξεκίνημα των “κοκκινόμαυρων” ακαδημιών έρχεται με μια ασυναγώνιστη προσφορά της Διοίκησης, με το ποσό των 30 ευρώ μηνιαίως η νεολαία της Πάτρας στο ίδιο χώρο μαθαίνει Βόλεϊ και Beach volley 6 φορές την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία των ακαδημιών κ. Αθηνά Βιαζόφσκι τηλ. 6971641918. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου έγινε ενημέρωση στο τμήμα Παγκορασίδων-Παμπαίδων από το ιατρό – καρδιολόγο κ. Κωνσταντίνο Σβόλη σχετικά με τον κορωνοϊό, ενώ ακολούθησε διάλογος και απαντήθηκαν με σαφήνεια όλες οι απορίες των αθλητριών – ών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΓΕ κ. Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η γενική αρχηγός του τμήματος βόλεϊ κ. Μαρία Αξιώτη-Γαρουφαλή, ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Σταύρος Γεράνιος και οι προπονητές Λευτέρης Δρακόπουλος, Ηρώ Παπαδοπούλου.

Στο επόμενο διάστημα η διοίκηση σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των ακαδημιών ετοιμάζουν σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια του προγράμματος “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” θα ανακοινωθούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο γιατί ο αθλητισμός για εμάς είναι πρώτα σωστός άνθρωπος με αρχές, ιδανικά, αξίες και έπειτα αθλητής.

Υποστήριξη: SilkTech