Στο GNTM ο αδερφός του αρχηγού του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μολφέτας - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Σεπτέμβριος 15, 2020 - 10:02μμ

Ο 21χρονος Πατρινός Παναγιώτης Μολφέτας δοκίμασε την τύχη του στις auditions του 3ου Greece’s Next Top Model στο κανάλι Star (την Δευτέρα 14/9/2020) και παρότι εντυπωσίασε με το γυμνασμένο σώμα του, την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο του, δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας που φέτος φιλοξενεί εκτός από κορίτσια και αγόρια που θέλουν να γίνουν μοντέλα. Ο 21χρονος είπε πως έχει κάνει σπουδές κομμωτικής και πως για τα προς το ζην βοηθάει στην οικογενειακή επιχείρηση, στο καΐκι, με το οποίο ψαρεύουν.

Ο Παναγιώτης Μολφέτας λόγω & της ιδιότητας του ψαρά, έκανε χιούμορ χαρακτηρίζοντας τη Βίκυ Καγιά με χταπόδι (με την έννοια ότι είναι πανέξυπνη) ωστόσο η Βίκυ Καγιά δεν του χαρίστηκε αν και εντυπωσιάστηκε βλέποντας τον με το λευκό σορτς μαγιό του και του είπε στο τέλος πως δεν έχει στόφα και «υλικό» μοντέλου. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τον κοίταξε έντονα και τον ρώτησε με νόημα στην αρχή «γιατί μας ήρθες από την Πάτρα» και ήταν αυτή που μαζί με τον Άγγελο Μπράτη του έδωσαν πράσινο (δηλαδή ψήφισαν να περάσει) ωστόσο δεν ήταν αρκετό μιας και τον έκοψε και ο τέταρτος της κριτικής επιτροπής, ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Ο Παναγιώτης Μολφέτας υπογράμμισε και τη σχέση της οικογένειας του με το χώρο του αθλητισμού και δη του μπάσκετ ωστόσο έφυγε τελικά από το ριάλιτι μάλλον πικραμένος αφού δεν πέρασε αν και θα λέγαμε πως θα μπορούσε άνετα να τον δούμε στην επόμενη φάση.

Να προσθέσουμε πως τον Άγγελο Μπράτη τον χαρακτήρισε χρυσόψαρο λόγω της αθωότητας που εκπέμπει, το Δημήτρη Σκουλό με ξιφία και την Ζενεβιέβ Μαζαρί…με καρχαρία.

Μαζί του για να του συμπαρασταθούν στο GNTM, ήταν ο αδελφός του Γιάννης Μολφέτας που είναι αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα, με τη γυναίκα του Άννα.

Υποστήριξη: SilkTech