Τρίτη δύναμη της Ελλάδας στην Πίστα ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 14, 2020 - 11:02μμ

Μεγάλες επιτυχίες είχε ο Ποδηλατικό Όμιλος Πάτρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  πίστας, που έλαβε χώρα στο Εθνικό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές του ΠΟ Πατρών έκαναν εξαιρετική εμφάνιση  στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (13/9) με επιτυχία υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Παύλου Χαλκιόπουλου.

Την  αποστολή συνόδεψε και ο έφορος αθλητών πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανιονίκης Παναγιώτης Βουκελάτος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης  ΗΜΕΡΑΣ:

- 4η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΟΥΡΣΟΥΙΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΜΙΛΤΟ, ΒΑΡΩΤΣΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ Ν. ΚΑΙ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ Δ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΗΜΕΡΑΣ

- 3η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ

- 5η ΘΕΣΗ Ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

- 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ   Δ., ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ

- 5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ 4000m ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΟΥΡΣΟΥΙΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΜΙΛΤΟ

- 6η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ 1000 m ΑΤ. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

- 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΜΙΛΤΟ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΗΜΕΡΑΣ

- 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ 4η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ

Στην Γενική βαθμολογία των σωματείων ο ΠΟΠ κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Ανδρών.

«Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΠ συνχαίρει  τους αθλητές μας  και τον προπονητή  για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια για τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις», ανέφερε το συγχαρητήριο μήνυμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με την δεύτερη και τρίτη θέση σε ομαδικό και 200 μέτρα sprint, ολοκλήρωσα το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας.

ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: Ένα τριήμερο γεμάτο ένταση έλαβε τελος. Σε μια χρονιά κάπως διαφορετική από τις υπόλοιπες μπορέσαμε να καταφέρουμε το καλύτερο. Με βελτιωμένο χρόνο στα 200μετρα και στα 1000μετρα και με μια αξιόλογη προσπάθεια στο αγώνισμα του κέριν. Σε αυτή την δύσκολη χρονιά υπαρχαν κάποια άτομα που παρόλο την κατάσταση μπόρεσαν και βοήθησαν ο κάθε ένας με ξεχωριστό τρόπο. Πρώτα από όλα θελω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου George Karlos που με το πρόγραμμα προπονήσεων του και την πολύτιμη βοήθεια του τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν αλλάξει. Δεύτερον την ομάδα μου Παναθηναϊκός Α.Ο Ποδηλασία και τον Giorgos Fokas για την βοήθεια του όλο το τριήμερο. Τρίτον τον σύμβουλο διατροφής μου Μάκης Μαραγκός και το κατάστημα Fitplace που εδω και χρόνια δεν μου λείπει τίποτα στα συμπληρώματα μου και στην διατροφή μου μέχρι και τελευταία στιγμή . Και τέλος Την εταιρία Christou 1910 για τις υπέροχες κάλτσες συμπίεσης που μου πρόσφερε έτσι ώστε να είναι τα πόδια μου πάντα φρεσκα που χωρίς την συμβουλή τις φυσιοθεραπευτριας μου Athanasia Anasta δεν θα γινόταν τίποτα.

Υποστήριξη: SilkTech