Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 13, 2020 - 5:02μμ

Η κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Βασίλη Τοροσίδη ως παίκτης και μάλιστα ως αρχηγός των «ερυθρόλευκων». Ο 35χρονος μπακ με το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του στην κάμερα της “COSMOTE TV” δεν άντεξε και "έσπασε" μπροστά στην κάμερα.

«Σίγουρα ήταν μια απίστευτη χρονιά όχι μόνο γιατί πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και είχαμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Βάση ποδοσφαιρικής εικόνας αποκλειστήκαμε άδικα από τη Γουλβς και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα βήμα παραπάνω και για το σύλλογο και να δώσουμε επιπλέον βαθμούς στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ τα παιδιά καθώς έγινε αυτό που ήθελα καθώς είχα θέσει στόχο από την αρχή της σεζόν να κατακτήσουμε τα πάντα ώστε αν αποφασίσω την απόσυρση μου στο τέλος της χρονιάς να και ήθελα να είναι με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ το σταφ, τους συμπαίκτες μου που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία ώστε πραγματικά να είμαι εδώ για να λέω αυτά τα λόγια σήμερα».

Μια τεράστια καριέρα με έξι πρωταθλήματα...

«Επτά, εγώ μετράω και το μισό γιατί ήμουν».

Τι σου μένει απ' αυτή την τεράστια καριέρα;

«Κακά τα ψέματα δεν είμαι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται εύκολα ή απογοητεύεται εύκολα. Η καριέρα μου ήταν καλή, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα, έπαιξα στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, κατέκτησα τρόπαια και πιστεύω σήμερα πως αυτή η επιλογή που είχα κάνει τότε ήταν απόλυτα σωστή».

Υποστήριξη: SilkTech