Η Έρρικα Πρεζεράκου χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Κυριακή, Σεπτέμβριος 13, 2020 - 1:02μμ

Στις αρχές Αυγούστου και ενώ βρισκόταν σε διακοπές, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε.

Κάποια στιγμή η αθλήτρια έπεσε από το σκάφος και η μηχανή του ακρωτηρίασε τα τέσσερα δάχτυλά της, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τα τρία και να τα συγκολλήσουν.

Τότε τα δημοσιεύματα είχαν γράψει ότι ο φίλος της οδηγούσε το σκάφος, κάτι το οποίο διέψευσε η ίδια χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Xώρισε πριν το ατύχημα

Όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας "On time" η Έρρικα Πρεζεράκου, είχε χωρίσει λίγο καιρό πριν το ατύχημα.

Ο σύντροφός της ήταν ο στενός συνεργάτης της Τίτος Καταλαγαριανάκης, και ήταν μαζί πέντε χρόνια. Ωστόσο, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν φίλοι και συνεργάτες.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν από το ατύχημα, ωστόσο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Στο πλευρό της μετά το ατύχημα

Ο Τίτος βρίσκεται στο πλευρό της πρώην συντρόφου του Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα, καθώς οι δυο τους έχουν άψογη σχέση.

Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και νικήτρια του πρώτου "DWTS" συγκατοικούσε με τον σύντροφο της ενώ είχαν και επαγγελματική συνεργασία αφού ο Τίτος έχει αναλάβει τον συντονισμό του Replayce, του ερευνητικού κέντρου που τα τελευταία χρόνια διατηρεί η Έρρικα Πρεζεράκου στο ΟΑΚΑ.

Η κατάσταση της υγείας της

Ένα μήνα μετά το ατύχημα, η Έρρικα Πρεζεράκου είναι σπίτι της, αναρρώνει και περιμένει σε περίπου έναν μήνα να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη, μετά το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Υποστήριξη: SilkTech