Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τη Νάπολη Πατρών στο Euro Winners Cup

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 11, 2020 - 4:28μμ

Σε μία ακόμα κατάθεση ψυχής και μία σπουδαία απόδοση η Νάπολη Πατρών έδωσε όλες της, τις δυνάμεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro Winners Cup, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Πατρινή… αρμάδα ηττήθηκε με 9-6 από την ισχυρή Ισπανική Μαρμπέγια, χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο την ιστορική επιτυχία που πέτυχαν τα παιδιά της Νάπολη που έφτασαν για πρώτη φορά στους «16» μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (μετά και την αντίστοιχη πρόκριση στο παγκόσμιο της Αλάνια, ένα χρόνο πριν).

Το ταξίδι όμως για τους Πατρινούς δεν τελειώνει εδώ, αφού θα δώσουν αγώνες κατάταξης μέχρι και την Κυριακή (13/9) με τον στόχο της 9ης θέσης πλέον να μοιάζει τόσο εφικτός όσο και ιδανικός για το κλείσιμο μίας ακόμα τόσο όμορφης εμπειρίας.

Για δύο δωδεκάλεπτα η Νάπολη έδειξε ότι θα μπορούσε να φύγει με το εισιτήριο για τους «8» κοιτάζοντας στα μάτια τους σπουδαίους Ισπανούς, που έχουν στο ρόστερ τους, σχεδόν όλη την Εθνική ομάδα, δημιουργώντας τους πολλά προβλήματα και βάζοντας παρακαταθήκη για ένα σπουδαίο ντέρμπι μέχρι το φινάλε.

Μία ακόμα… αυστηρή (στην καλύτερη περίπτωση) διαιτησία, σε συνδυασμό με την κούραση και την απειρία σε κάποια κρίσιμα σημεία έγειρε την πλάστιγγα στη μεριά των Ισπανών, οι οποίοι κατέθεσαν και μπόλικο… σκληρό παιχνίδι στην άμμο, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.

12λεπτα: (4-3), (2-2), (3-1).

Υποστήριξη: SilkTech