Με επιτυχία ο αγώνας αετοσανίδας που διοργάνωσε ο ιστιοπλοϊκός όμιλος ΙΑΣΩΝ

Τρίτη, Σεπτέμβριος 8, 2020 - 4:02μμ

«Ο αθλητισμός είναι υγεία, και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας που είναι συνυφασμένη με το θαλάσσιο στοιχείο τα αθλήματα που σχετίζονται με τη θάλασσα πρέπει να είναι αποκτήματα όλης της κοινωνίας» Αυτό ήταν το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου στον αγώνα αετοσανίδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 5 - 6 Σεπτεμβρίου 2020 στην πλαζ της Πάτρας.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον αθλητικό ιστιοπλοϊκό σύλλογο ΙΑΣΩΝ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την ενδυνάμωση του αθλητισμού και του πολιτισμού, με απώτερο στόχο να φέρει σε επαφή τους πολίτες με τον αθλητισμό και τη δημιουργία κινήτρων ενασχόλησης με υγιείς δράσεις.

«Η περιφέρεια μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, στηρίζει τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες που δίνουν θέαμα και ζωή στην κοινωνία μας, κυρίως όμως δείχνουν τον δρόμο της ελπίδας, της χαράς, της βελτίωσης της ποιότητας ζωής» πρόσθεσε ο κ. Μπονάνος.

Ο αγώνας που σχεδιάστηκε μέσω διαδικτύου, διεξήχθη με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊου COVID-19, ενώ δόθηκε η δυνατότητα για ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα ατομικής προστασίας. Υπήρχαν διαθέσιμα ενημερωτικά έντυπα και τοποθετήθηκαν ενημερωτικά μπάνερ, σε σημεία προσβάσιμα από τους αθλητές, χωρίς να διανέμονται.

Υποστήριξη: SilkTech