Σμίγουν ξανά Μπιτσάκος - Καραμπέτσος, αυτή τη φορά λόγω των κοριτσιών τους

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 11, 2020 - 10:00πμ
Μ. Μπιτσάκου - Α. Καραμπέτσου - Δ. Μπιτσάκος - Φ. Καραμπέτσος - Χρ. Μπιτσάκος

Πρόσφατα δημοσιεύσαμε την είδηση πως κατά κάποιον έμμεσο τρόπο «ξανασμίγουν» δύο από τους κορυφαίους πολίστες του ΝΟΠ και του ελληνικού πρωταθλήματος των '90ς, ο Δημήτρης Μπιτσάκος και ο Φίλιππας Καραμπέτσος.

Και τούτο γιατί στο νέο πρωτάθλημα θα είναι συμπαίκτες στο Περιστέρι ο 43χρονος τερματοφύλακας Φίλιππας Καραμπέτσος με τον ...γιο του πρώην συμπαίκτη του, τον 16χρονο Χρήστο Μπιτσάκο.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό υπάρχει και συνέχεια! Οι κόρες των δύο πρώην συμπαικτών του ΝΟΠ, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου και η Αριάδνη Καραμπέτσου θα παίξουν μαζί στον Εθνικό.

Η 14χρονη Αριάδνη Καραμπέτσου είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών και φέτος θα έχει συμπαίκτρια την Μαργαρίτα Μπιτσάκου, που ξεκίνησε την καριέρα της από την ΝΕΠ.

Και των δύο κοριτσιών οι γονείς υπήρξαν πολίστες, οι δύο εξ αυτών γκολκίπερς! Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Μπιτσάκος είναι παντρεμένος με την διεθνή τερματοφύλακα του Ποσειδώνα / ΝΕΠ, Βούλα Μανέτα, ο δε Καραμπέτσος με την παλιά -τλεσσερις φορές- πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Εθνικό και τον ΟΣΦΠ (αμυντικός) Άννα Χατζηγιωργάκη.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech