Στο Πανευρωπαϊκό του Ναζαρέ η Νάπολη Πατρών - «Στο δεύτερο σπίτι μας…»

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 2, 2020 - 10:02μμ

«Στο δεύτερο «σπίτι» μας… Στο μέρος που έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές, εκεί που νιώσαμε την μεγαλύτερη περηφάνια και εκεί που νιώσαμε την μεγαλύτερη πίκρα, εκεί που κάναμε το γαλάζιο «Ν» της Πάτρας ένα αναγνωρίσιμο πλέον «brand» ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, εκεί θα είμαστε και φέτος», με αυτόν τον εμφατικό τρόπο ανακοίνωσε η Νάπολη Πατρών.

Μπορεί το καλεντάρι της WorldWide να έπεσε λιγάκι… έξω, αφού η πανδημία παραλίγο να ακυρώσει το προγραμματισμένο για τέλη Μάη-αρχές Ιούνη «EURO WINNERS CUP 2020», μπορεί πολλοί να νόμισαν ότι και το «beach soccer» θα λυγίσει μπροστά στις παγκόσμιες αλλαγές, αλλά να που ο κόσμος της άμμου και η Νάπολη Πατρών είναι «εδώ».

Η ανακοίνωση ακολουθεί:

«Με μεγάλη μας λοιπόν χαρά, ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας, θα συμμετάσχει για 4η συνεχόμενη χρονιά σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα εκπροσωπήσει την Πάτρα και την Ελλάδα εκτός συνόρων.

Η ομάδα μας δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο φετινό θεσμό που θα λάβει χώρα από τις 8 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας, με την Νάπολη να ετοιμάζει τις αποσκευές της και όλα τα… αντιβιοτικά που έχει διαθέσιμα, για ιούς (πανδημίας και μη), σταρ της άμμου και αγωνιστικά φαβορί.

Όπως γίνεται κατανοητό από το ύφος, εμείς θα είμαστε ξανά εκεί, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και να γεμίσουμε ακόμη περισσότερο τις «βαλίτσες» του μυαλού, της ψυχής και του σώματος μας, με μοναδικές εμπειρίες. Και γνωρίζουμε ότι μαζί μας θα έχουμε και πάλι… πολλούς παίκτες παραπάνω!».

Υποστήριξη: SilkTech