Ξαφνικά τέλος ο Σακκαλής από τον ΝΟΠ

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 2, 2020 - 4:30μμ

Ξαφνικό διαζύγιο είχαμε μεταξύ ΝΟΠ και του προπονητή των «μικρών» ομάδων, Κώστα Σακκαλή.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής νέων, παίδων και εφήβων, ειδοποιήθηκε αρμοδίως πως δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά, είναι χαρακτηριστικό δε, πως παρέστη στην εκδήλωση της Περιφέρειας προς τιμή της παιδικής ομάδας του ΝΟΠ κι ήταν η τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα.

Ο Κώστας Σακκαλής, παίκτης του ΝΟΠ από το 1992 έως το 1997, προπονητής της ανδρικής ομάδας για δύο θητείες (2012-2014 και 2017-2019), ενώ φέτος είχε υπό την καθοδήγηση του, νέους, έφηβους και παίδες, με ιδιαίτερη επιτυχία. Θυμίζουμε η παιδική ομάδα κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ οι έφηβοι την 6η!

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

"Ο προπονητής Κώστας Σακκαλής, κάτω από την καθοδήγηση του οποίου η ομάδα παίδων του ΝΟΠ κατέκτησε την 3η θέση και η ομάδα εφήβων την 6η θέση στα αντίστοιχα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα, δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του στον Όμιλο για την νέα αθλητική χρονιά, όπως αποφασίστηκε από την διοίκηση του ΝΟΠ. Ευχαριστούμε τον Κώστα Σακκαλή για την συμβολή στις επιτυχίες και την μέχρι σήμερα πολύτιμη προσφορά στα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ. Επίσης οι προπονητές των μικρών υποδομών στο πόλο, Μιχάλης Μπαρτζελάς, Αγγελική Τσίστα και Γωγώ Τσινιά, θα παραμείνουν στα τμήματά τους και την νέα χρονιά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους, στις νέες ή στις παλιές προκλήσεις που θα αντιμετωπίζουν".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech