Στην τρίτη θέση τα "κορίτσια από την Πάτρα" στα χνάρια της Αρκούδας

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 2, 2020 - 11:02μμ

Μεγάλη επιτυχία για τις τρεις Πατρινές, την Γεωργία Σκέντζου, την Διονυσία Βελισσαροπούλου και την  Διαλεκτή Χουρδούμη στον αγώνα του Σαββάτου  29 Αυγούστου του ορεινού τρεξίματος "ultra ursa trail 100km relay" - στα χνάρια της Αρκούδας στο Μέτσοβο. 

Τα τρία  κορίτσια  μοιράστηκαν  την απόσταση των 102 km!!!  ξεκινώντας το πρωί του Σαββάτου στις 6.00 π.μ. με την Διαλεκτή Χουρδούμη όπου  κατά τις 12.00π.μ. και μετά από 5 ώρες και  59 λεπτά έδωσε την σκυτάλη στην Διονυσία Βελισσαροπούλου όπου κάλυψε την απόστασή της σε 5 ώρες και 2 λεπτά.

Στις 5.00μ.μ. την σκυτάλη πήρε η Γεωργία Σκέντζου όπου μετά από 7 ώρες και 7 λεπτά τερμάτισε κοντά στις 12.00 τα μεσάνυχτα στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου κατακτώντας την 3η θέση και ταυτόχρονα το χάλκινο μετάλλιο.

Η διαδρομή ήτα πολύ δύσκολη αλλά παρόλα αυτά τα τρία κορίτσια, η Γεωργία, η  Διονυσία και η Διαλεκτή κατάφεραν χωρίς τραυματισμό και κατόπιν επίπονης διαδικασίας να τερματίσουν στην 3η θέση  κάτι που τις χαροποίησε ιδιαίτερα.

Οι αριθμοί και το μετάλλιο της 3ης θέσης

Σε κοινή τους ανακοίνωση δηλώνουν:

«Ήταν ένας  αγώνας που περιμέναμε τόσο πολύ και που αισίως έφτασε στο τέλος του!!! Μοιραστήκαμε αυτά τα 100χλμ και μαζί νιώσαμε την έννοια της ομαδικότητας,  την αγωνία που είχε μία για την άλλη και τον μοναδικό μας στόχο να φτάσουμε μαζί και οι τρεις στην γραμμή του τερματισμού (το χαμόγελο μας τα λέει όλα) χωρίς τραυματισμούς!!! Ευχαριστούμε πολύ όλους για την ενθάρρυνση και την αγάπη που μας δείξατε... έστω και από μακριά. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίζουμε κάθε φορά με μεγαλύτερους στόχους να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Η Διαλεκτή Χουρδούμη, Γεωργία Σκέντζου (μέση) και δεξιά η Διονυσία Βελισσαροπούλου. Στο κεφάλι της Βεισσαροπούλου αναγράφεται  και ο ακριβής χρόνος των κοριτσιών.

Υποστήριξη: SilkTech