Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Ολυμπιονίκη Πατρών - Ενόργανη και ρυθμική για παιδιά!

Τρίτη, Σεπτέμβριος 1, 2020 - 10:02πμ

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα (31/8) οι εγγραφές για όλα τα τμήματα στον Αθλητικό Σύλλογο "Ολυμπιονίκης Πατρών" κάθε απόγευμα 5:30 -9.00. Ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιονίκης Πατρών, δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού από το 1995, προσφέροντας ασφαλή, πολύπλευρη και ευχάριστη γυμναστική μέσα από τα αθλήματα που καλλιεργεί, δημιουργώντας αθλητές με ήθος και υγιές σώμα. Γυμνάζει ολοκληρωμένα το παιδί καθώς αναπτύσσει την δύναμη και ταυτόχρονα την ευλυγισία του.

Καλλιεργώντας τα αθλήματα της ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής, τα οποία από επιστημονικής άποψης αποτελούν τη βάση όλων των αθλημάτων, καλλιεργούν την αθλητική παιδεία που θα συνοδεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωσή τους και όχι μόνο.

Η ενόργανη- ρυθμική γυμναστική ταιριάζει σε ένα μικρό παιδί, καθώς μεταφέρει στο ταπί το παιχνίδι που κάνει στο ... χαλί του σπιτιού του. «Πρόκειται για τη φυσιολογική εξέλιξη της κίνησης ενός παιδιού. Το παιδί θα κάνει μια τούμπα, θα τρέξει, θα πηδήσει, θα κάνει μια κυβίστηση, θα κρεμαστεί από ένα ξύλο. Η ενόργανη-ρυθμική βγαίνει στο παιδί μέσα από το παιχνίδι αφού οι ασκήσεις δεν είναι στατικές αλλά περιλαμβάνουν ρυθμό, ένταση και μουσική.

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά από καθηγητές –τριες φυσικής αγωγής σε ολιγομελή τμήματα.

Προκειμένου να βεβαιωθείτε για τις παροχές του γυμναστηρίου, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε το πρώτο σας μάθημα εντελώς δωρεάν. Επιπλέον τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολα. 

Τα μαθήματα ξεκινούν από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου!

Για πληροφορίες:

Γυμναστήριο Ελλήνος Στρατιώτου 1 & Φαβιέρου, τηλ 2610461220

Γυμναστήριο Καλαβρύτων και Χίου 2Β, τηλ. 2610225881

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Βασίλης Ντούκας

τηλ. 6945945805

Χαρίκλεια Πετράκη

τηλ. 6944578609

Σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/megasalexandrospatras

Υποστήριξη: SilkTech