Οι κληρώσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο US Open

Σάββατο, Αύγουστος 29, 2020 - 6:02μμ

Καλή ήταν κλήρωση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο US Open έως τα προημιτελικά, ενώ μπορεί να συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στους «4» της διοργάνωσης, που θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου στο Flushing Meadows.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, εάν προκριθεί στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Μάξιμ Κρέσι και Γιόσεφ Κόβαλικ, στους «32» διασταυρώνεται με τον Μπόρνα Τσόριτς, και τους «16» πιθανότατα με έναν εκ των Ντούσαν Λάγιοβιτς και Κριστιάν Γκαρίν. Στα προημιτελικά, θα περιμένει έναν εκ των Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Κέβιν Άντερσον, Ντιέγκο Σβάρτζμαν και Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Η Μαρία Σάκκαρη στο ντεμπούτο στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την Ελβετή Στέφανι Βόεγκελε, Νο113 στην παγκόσμια κατάταξη. Εάν περάσει στον 2ο γύρο, θα αγωνιστεί με μια εκ των Μπερνάρντα Πέρα και Ζαρίνα Ντιγιάς, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα. Εάν προχωρήσει στις «16» θα αναμετρηθεί με την Σερένα Ουίλιαμς ή την Σλόαν Στίβενς. Στα προημιτελικά... περιμένουν Μάντισον Κις και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Υποστήριξη: SilkTech