Συμβούλιο... εκσυγχρονισμού για το CrossFit!

Παρασκευή, Αύγουστος 28, 2020 - 8:02πμ

Το πρώτο γνωμοδοτικό συμβούλιο αποτελούμενο από τέσσερις αθλητές ανακοίνωσε η CrossFit. Το σπορ, υπό την ηγεσία πια του Ερικ Ρόζα, κάνει βήματα εκσυγχρονισμού και εναρμόνισης με τους τρόπους λειτουργίας σημαντικών αθλημάτων.

Το συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

  • Αννι Θόρισντοτιρ: 2 φορές «fittest on earth», 11 φορές πρόκριση στο ατομικό των Games
  • Μέρεντιθ Ρουτ: 30η στα Games το 2018, 4 εμφανίσεις σε Regionals, 5 χρόνια προπονήτρια CrossFit
  • Νιλ Μάντοξ: 8 εμφανίσεις στα Games, πρωταθλητής 2018 στην κατηγορία Masters 40-44 των Games, 20 χρόνια εμπειρία στην προπονητική και την βελτίωση αθλητών
  • Τζέιμς Χόμπαρτ: 8 εμφανίσεις στα Games, μέλος τριών πρωταθλητριών ομάδων στο CrossFit Affiliate Cup

Οι αρμοδιότητες του εν λόγω συμβουλίου αφορούν την γνωμοδότηση σχετικά με τους κριτές, τις βαθμολογήσεις, τις εφέσεις και άλλα θέματα των επερχόμενων CrossFit Games. Επιπλέον θα συμβάλλουν με τις απόψεις τους και την εμπειρία τους στις μελλοντικές αλλαγές κανόνων και format των διοργανώσεων.

«Τα CrossFit Games έχουν εξελιχθεί σε ένα σύστημα που περιλαμβάνει εκατοντάδες αθλητές, κριτές και συνεργάτες. Εκτός από τις συνομιλίες με τους αθλητές που αγωνίζονται, δημιουργήσαμε το αθλητικό γνωμοδοτικό συμβούλιο ώστε να κερδίσουμε από την εμπειρία μερικών από των πιο αξιοσέβαστων αθλητών του σπορ» σχολίασε ο γενικός διευθυντής των Games, Τζάστιν Μπέργκ.

Στο μέλλον αναμένεται να ενταχθούν στο συμβούλιο κι άλλα μεγάλα ονόματα του σπορ. 

Υποστήριξη: SilkTech