Τραπέζι στον Παναιγιάλειο ο Βασίλης Τσακιρίδης του Πιερικού - ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Αύγουστος 27, 2020 - 9:02μμ

Μια ευχάριστη βραδιά πρόσφερε στην ομάδα μας για άλλη μια φορά, ο πολύ καλός φίλος του Παναιγιάλειου κ. Βασίλης Τσακιρίδης. Ο παράγοντας του Πιερικού, γνωστός για τα αισθήματα του προς τον Παναιγιάλειο, δεξιώθηκε χθες βράδυ στο κατάστημα "VOSTIZZA" στα Ψηλά Αλώνια, την Διοίκηση το Ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπους του τοπικού τύπου καθώς και φίλους του Σωματείου.

Κατά την διάρκεια του δείπνου ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα ενώ στον χαιρετισμό του ο κ. Τσακιρίδης συνεχαρη ποδοσφαιριστές και διοίκηση για την περσινή επιτυχία.

Ο κ. Μάριος Βαλαβάνης και ο κ. Βασίλης Μπούνας εκ μέρους της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών αντίστοιχα, τον ευχαρίστησαν για αυτή του την πρωτοβουλία και του ευχήθηκαν ότι καλύτερο για τον ίδιο την οικογένεια του και φυσικά την άλλη μεγάλη του αγάπη, τον Πιερικό.

Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος των "supporters" κ. Πέτρος Δαδιώτης ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε απηύθυνε κι αυτός με τη σειρά του έναν σύντομο χαιρετισμό. Η βραδιά έκλεισε με την ευχή όλων για μια επιτυχημένη χρόνια, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα και γιατί όχι το επόμενο καλοκαίρι να μας βρει και πάλι όλους μαζί πρωταθλητές!

Υποστήριξη: SilkTech