Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Παναιγιάλειου

Δευτέρα, Αύγουστος 24, 2020 - 5:02μμ

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί οι κάρτες διαρκείας του Παναιγιάλειου για την σεζόν 2020-'21. Οι τιμές τους είναι 40 ευρώ οι απλές, 60 ευρώ οι VIP και αναφέρονται μόνο στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής θεωρούμε ότι οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές ενώ για τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγο πανδημίας και την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, θα προτείνουμε την είσοδο ποσοστού αυτών επι της χωρητικότητας του γηπέδου, κάτι που μας καλύπτει λόγο των πέντε χιλιάδων θέσεων που έχει η άδεια του σταδίου μας. Αν δεν επιτραπεί αυτό θα ζητήσουμε άδεια για διαδικτυακή κάλυψη των αγώνων μας ώστε να μπορούν έστω μ ‘αυτόν τον τρόπο να τους παρακολουθούν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας. Αν πάλι, παρά τις προσπάθειες που θα γίνουν συντονισμένα δεν έχουμε αποτέλεσμα τότε οι κάτοχοι των διαρκείας, αν το επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν την κάρτα τους σε συνδρομή ενός έτους ως μέλη του Συλλόγου και συγκεκριμένα για το διάστημα 1/7/2020 έως 30/6/2021.

Ας δούμε ως οικονομική ενίσχυση προς τον Σύλλογο την όλη διαδικασία και ας ελπίσουμε ότι η πολιτεία θα δει θετικά τις οποίες προτάσεις μας για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα μέλη της Διοίκησης και από τα εξής σημεία:

·Γραφεία Σταδίου (τέρμα Όθωνος).

·Ακαδημίες Παναιγιαλείου Γ.Σ.(Βουλωμένο Αιγίου)

·Κατάστημα JUMBO Παπαναστασίου (Μητροπόλεως)

·Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Δαδιώτης (Κανελλοπούλου & Νικ. Πλαστήρα)

·Περίπτερο Ζόμπος (Τρίγωνη πλατεία)

·XCite καφε (Νικ. Πλαστήρα)

·Ψητοπωλείο Παλαιά Χαυτεία (πλατεία Αγίας Λαύρας)

·Αρτοποιείο Ψύχας (Ασημάκη Φωτήλα)

·Το Άλλο Καφενείο (Μητροπόλεως & Περιμετρικής)

·Κρεοπωλείο Δεληγιάννη (Κλεομ. Οικονόμου)

·Κατάστημα Καλορίζικο (πλατεία Λόγγου)

·Mc Makis snacks (Σελιανίτικα)».

Υποστήριξη: SilkTech