Το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου επισκέφθηκε ο Άγγελος Τσιγκρής

Τρίτη, Αύγουστος 18, 2020 - 7:28μμ

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Σωματείου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς».

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του Σωματείου στα αθλήματα του στίβου, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα αναγκαία έργα που απαιτούνται για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, προκειμένου να καταστεί ευκολότερο το έργο των αθλητών της Αιγιάλειας.

Ο Άγγελος Τσιγκρής συνεχάρη τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου για τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα δίκαια  αιτήματά τους εκεί που πρέπει, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση.

*Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Υποστήριξη: SilkTech