Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου ευχαριστεί τον Δήμο Πατρέων

Τετάρτη, Αύγουστος 19, 2020 - 12:02μμ

Η Διοίκηση της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου, με επιστολή της προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, του Δήμου Πατρέων, Τάκη Πετρόπουλο, ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή, για την βοήθεια που παρείχε, σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες Στίβου το τετραήμερο 8 με 11 Αυγούστου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η επιστολή, έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά και θερμά για τη βοήθειά σας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών που πρόσφατα διοργανώσαμε στην Πάτρα, καθώς επίσης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ηλικιών Κ23 που έγινε παράλληλα. Και τα δύο έγιναν με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου στην Πάτρα. Το ίδιο ισχύει και για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων Αγωνισμάτων και Σκυταλοδρομιών που έγιναν στη συνέχεια στις 10 και 11 Αυγούστου. 

Η ενέργειά σας αυτή σας τιμά και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του υγιούς Αθλητισμού και την αναβάθμιση των χώρων και της λειτουργικότητας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Στόχος μας πάντοτε είναι η αθλητική Ανάπτυξη της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της ζώνης ευθύνης μας, παράλληλα με το σταθερό στόχο μας για υλοποίηση στην πράξη της έννοιας του Αθλητικού Τουρισμού. Οι διανυκτερεύσεις Αθλητών, Προπονητών, Συνοδών, Κριτών, Διοικητικών κ.λπ. το πενθήμερο Παρασκευή έως Τρίτη ξεπέρασαν τις 2.000, με ό,τι αυτό σημαίνει για την Οικονομία της Πόλης και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Στίβος, με τη συνολική ετήσια δράση του, αποτελεί την κυριότερη «πηγή» αριθμού διανυκτερεύσεων για την Πάτρα.

Τέλος, άριστη και ιδιαίτερα πολύτιμη ήταν η συνεργασία μας με τις Υπηρεσίες του Δήμου, τόσο σε επίπεδο εργαζομένων όσο και σε επίπεδο στελεχών.

Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε όλους.

Προσβλέποντας σε συνέχεια των κοινών μας προσπαθειών για το καλό της Νεολαίας και της Πόλης και πάλι ευχαριστούμε προσωπικά εσάς και τους συνεργάτες σας».

Υποστήριξη: SilkTech