Επιτυχημένη παρουσία του Επειού Ήλιδας στο Πανελλήνιο Τεχνικής Κολύμβησης

Κυριακή, Αύγουστος 16, 2020 - 5:02μμ

Άλλη μία εξαιρετική παρουσία του Επειού και των αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Τεχνική Κολύμβηση στo Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Ένα άθλημα διαφορετικό, νέο για τα Ηλειακά δεδομένα, το οποίο ο Αργύρης Σάκκος και οι αθλητές του «συστήνουν» στην Ηλεία με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες τη φετινή σεζόν, στην οποία η κολυμβητική ομάδα του Επειού αντιμετώπισε-πέραν του κορωνοϊού- μεγάλα προβλήματα με το κλειστό Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, (πρακτικά για έναν ολόκληρο χρόνο κλειστό και ιδιαίτερα κατά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας), το αποτέλεσμα έφερε μεγάλη ικανοποίηση.

Παρά τα εμπόδια, με την κατάλληλη προετοιμασία, με προσεκτικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις έκτακτες συνθήκες, αλλά κυρίως με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, οι αθλητές του Αργύρη Σάκκου, εκπροσώπησαν επάξια την Ηλεία, και με ατομικά ρεκόρ και καλά πλασαρίσματα, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.

Η παρουσία τους ήταν απόλυτα επιτυχημένη, όπως προέκυψε μετά τον συμψηφισμό των αποτελεσμάτων και των τεσσάρων Περιφερειών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών.

Αποτελέσματα όπως η 8η θέση στα 50μ. με διπλά πέδιλα (bi fin) του Ορέστη Ντίνου, το γεγονός ότι ο Επειός Ήλιδας βαθμολογήθηκε και κατέλαβε την 29η θέση στην κατηγορία Αγοριών, αλλά και την 33η θέση στην Γενική κατάταξη από τους συλλόγους που βαθμολογήθηκαν. Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για το τμήμα της Τεχνικής κολύμβησης του Επειού το οποίο βρίσκεται συνολικά σε ανοδική πορεία, ακόμα και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα:

• Ορέστης Ντίνος: 8ος 50μ., 11ος 400μ. , 12ος 100μ , και 17ος 200μ. Bifin (Κατηγορία Εφήβων)

• Αλέξανδρος Λήλος: 31ος 50μ. . Bifin (Κατηγορία Εφήβων)

• Νίκος Δούλος: 28ος 100μ. και 31ος 50μ. Bifin (Κατηγορία Παίδων)

• Θοδωρής Σάκκος: 3ος 50μ. και 3Ος 100μ. Bifin (Προαγωνιστική κατηγορία). (Προσωρινά αποτελέσματα Νότιας Ελλάδας )

Υποστήριξη: SilkTech